Humor, gry i zabawy

Śmieszne przypadki screenreaderów.

Started by daszekmdn 288 posts last post 1 month ago Page 4 of 15

#61 Edited

Co tam na dwójce będzie lecieć.
16:35
Kabaret. Super
kabaret
Sory jednak to była rozrywka, a nie dwójka.

#62 Edited

Fora zorganizowane są w grupy o charakterze ogólnym, jak i bardziej szczegółowym. Są więc grupy ogólne, np. integracyjne czy Agata.D: pisanie zgodnie z polską typografią.

Może mało zabawne, ale uśmiech wywołało.

#63 7 likes

Miałem otwartą jedną rzecz, której nazwa okna to Buda dla psa. W Chrome wyskoczyło mi powiadomienie i przypadkowo ruszyłem kursorem. Powiadomienie swoją drogą ze strony Inpostu, bo zezwoliłem myśląc, że dostanę info o przesyłkach, które do mnie przychodzą, a oni tylko wciskają reklamy xD:
Łap okazję! Buda dla psa!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#64 Edited

Alert 1 nowa wiadomość na elten. I bynajmniej nie chodziło o ten program :D

#65 15 likes

po to Pan Jezus dał nam 5 wiadomości na koncie monika.kazmierczak...
🇺🇦 🇵🇱

#66 13 likes

Jednak, gdy tylko Tiara dotknęła jego głowy, wykrzyczała na całą salę: Zywek, Polska Społeczność Eltena. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#67 5 likes

Tak było!

#68 4 likes

w tle strumienia audio z BCI rozległo się polecenie. Take a train to glass pod station.

#69 2 likes

Nowy projekt: TalkBack-foss! W latach 1996 - 2003 na wybranych rynkach motoryzacyjnych auto dostępne było także z benzynowym silnikiem o pojemności 2.3 l i mocy 143 KM.

#70 1 like

Gdy to wcisnąłem akurat z rozpędu enter i zgrało się z komunikatem:
Asael sayth in the team chat. Ktoś chce detinate!

#71 2 likes

Pomyłka wikipedii i dokładka od nvda.
Największe zmiany przeszła kabina pasażerska, gdzie producent zdecycodował się wprowadzić zupełnie zaznaczone.

#72 2 likes

dostępna jest nowa wersja- hej gumciuś
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

#73 1 like

Patrzę, czy ktoś jest na kanałach.
Kanały: Polska Społeczność Eltena: daszekmdn: Księga pochwał Mamy hyba nowego użytkownika.

Jesteś wywołany do tablicy przez jeden program.
Ty Tomasz Bilecki.

#75 3 likes

Gramy z Nunem w Killera, wyświetla inwentarz i chodzi strzałkami, i wyszło coś takiego:
Nosisz przy sobie
3 chrupiąca pochodnia. :D

#76 1 like

Heeeeeheeehhh padłem!
Jadalne pochodnie to by było coś... A zwłaszcza takie chrupiące mmmmmm!

Tak. Ciasto francuzkie i baran w środku, do tego na końcu tabasko.

Rozpala lepiej niż spirytus xD.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

To akurat nie przypadek screenreadera, ale tak jest autentycznie na stronie. Tekst zlewający się z reklamą?
Oszuści nie próżnują i wykorzystują czas wzmożonych dostaw przesyłek. Rodacy są nękani coraz większą liczbą fałszywych SMS-ów z informacją o paczkach. Są to oszustwa, które mają na celu wykradzenie danych lub pieniędzy ofiar. Te typu wiadomości łączy jedno.
REKLAMA

Po uruchomieniu Google Chrome i przechodzeniu na stronę główną, niezależnie od dnia, dostawałem komunikat: święto pizzy.
Władca słońca