Humor, gry i zabawy

Śmieszne przypadki screenreaderów.

Założony przez daszekmdn 288 wpisów ostatni wpis 1 miesiąc temu Strona 13 z 15

#241 2 polubienia

Czytam fanficka i w tym samym momencie mam odpaloną gre MW i kopie w kopalni.
I wyszło coś takiego:
"powiedziałam o tym szefowi. Nie 1 white crystal ore był zadowolony,". :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Kwestie czyszczenia komputera i zastanawianie się, czy część plików z grami nie przeżucić gdzieś indziej. Daję alt+tab i moim oczom ukazują się... głębokie gry.

Apka tyflopodcast. Jestem na liście tyfloprzeglądowych rozdziałów. Daję end i home. Dostałem newsa, że jest zamieszanie w danych odnośnie intro.

#244 2 polubienia

Siedzę na Eltenie i zaglądam do ankiet. W tym samym momencie Elten informuje mnie o logującej się na niego użytkowniczce z moich kontaktów i wyszło: Gry audio. Jaka jest twoja ulubiona gra audio? Monia 01.
Give me a sign.

#245 8 polubień

Instalujemy ze znajomą system. W grę wszedł OCR. Microsoft Corporation, wszelkie prawa zastrzelone.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

ja ostatnio chciałam przejść na pulpit a miałam odpalonego discorda i niewiem czy kursor się tak ustawił czy coś? ale wyszło nieznajomi
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

Mój Talkback się jąka. Kończę rozmowę, a screenreader się odzywa: Cza czaty.
Give me a sign.

Siedze na Eltenie, przeglądam wątki na forum. Przesuwam kursor na 1 z wątków. Przez przypadek nacisnołem myszką i wyszło. Opisy zdięć generowane przez Pulpit lista. Gry i aplikacje Wilkołaka 11 z 26

#249 7 polubień

No teraz to padłem:
Ransomware Protection wykorzystuje zastrzeżoną technologię do zapewnienia potężnej ochrony przed
DJGraco.
No, mi nic nie zrobił, ale serio zaczynam się bać, skoro nawet te informacje jak się przed nim chronić są tajne.

#250 2 polubienia

Czytam recęzję podstawki genesis oxid 450 rgb
PODSUMOWANIE
Zalety:
• poziom chłodzenia
• regulowany kąt nachylenia
• hub USB
• uchwyt na telefon
• stabilność
• wykonanie
Wady: papierek
Zara. Czy kompa kładę na jakimś papierku? Hmmm. Jeszcze takiej nie widziałem.

Znowu CP zgrało się z Eltenem: Zuzler. Zdobyłeś 20 punktów!
Give me a sign.

Bratczyk 96. Zdobyłeś 20 punktów!
Give me a sign.

I co?

No nic, po prostu dwa komunikaty nałożyły się na siebie.
Give me a sign.

#255 Edytowano

Ale czy tu było coś zabawnego to bym się kłócił. Kilkukrotnie już w tym wątku były takie same zbitki.

W sumie to troszkę racja, nie było to nic nowego tylko inny eltenowicz przed zdobyłeś 20 punktów, ale jak najbardziej rozumiem jaki cel miał przekaz.

Informacja dialog spacja. Czy czytniki mogą pisać poezję? To hyba jakiś eastereg nieodkryty nawet przez twórców!

#258 3 polubienia

Dysk, odmowa dostępu. Co to się stało, że już nawet dysk mi zabrania dostępu do samego siebie XD

Ja tak miałem na fakcie.

Wczoraj wieczorem, gdy szedłem spać i sprawdziłem stan ładowania na Samsungu Galaxy A70 usłyszałem następujący komunikat:
"Ładowanie, 58 procent, 1 godz. 8 min do pełnego... ekran wyłączony". Trochę mi to humor zrobiło, nie powiem.