Hearthstone, nvda i czytanie książki: i ruszyła w dalszą drogę, przez cały boży dzień wędrując przez góry i głębokie doliny. A gdy zrobił się późny wieczór, doszli znów do wysokiej góry, na której szczycie jak mała gwiazdka błyszczało światełko.Wtedy karzeł rzekł: Dobyłeś zguba krulów
Inwestorko! Inwestorze! Inwestuj za pośrednictwem Microsoft Edge. Na prawdę Microsoft wprowadza inwestycje pod strzechy i to lepiej niż te wszystkie rządowe pseudo programy XD
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Tekst brzmiał: ""Gdzie oddam bez paragonu butelki? Wiem, że niezbyt warto, ale zawsze to kilka dodatkowych zł. 68 odpowiedzi." Zocha natomiast, która umie przecież w czytanie walut, przeczytała: "Gdzie oddam bez paragonu butelki? Wiem, że niezbyt warto, ale zawsze to kilka dodatkowych. 68 złotych odpowiedzi."
Nie wiem, czym jest spowodowane to wariowanie na zasadzie pokazywanie się szybko c:\ z czymśtam i od razu wracam do okna. Stało się to niedawno i co dostaliśmy? celten
Przeciwdziałanie patologiom i profilaktyka... Tylko tyle przeczytałam, bo tak skrócili nagłówek. A potem NVDA skoczyło niżej i przeczytało "Czarnków". Hmmm... xd Oczywiście chodziło o lokalizację.