Transkrypcja
Dzień dobry. Ja zakładam ten wątek po to, żebyśmy sobie tutaj pośpiewali. No wiem, że nawiązanie takie kolędowe ma okres bynajmniej nieświąteczny, ale tak mi się nasunęło. No dobra, ktoś powie, że przecież są nawet dwa wątki, w których możemy prezentować swoją twórczość. No okej, tylko że ten wątek jest o tyle inny, że tutaj możemy sobie śpiewać jak do ogniska. To nie chodzi o to, żeby się pokazać jakoś nad wyraz ambitnie. Tylko żeby sobie pośpiewać. Może też stworzy się jakaś składanka. Dziękuję Piperowi, że mnie zainspirował. No ja najlepszego głosu do śpiewania nie mam, ale żeby zachęcić innych z lepszym głosem, to też spróbuję coś zaśpiewać. Wージ 나오는 Nie, nie, nie chcesz mieć nemu chance. Więc po prostu, to z останniej literrikej zostało na m yg Lee. Nie, to było dwa Merci. Nie, z amują Like. Będę Twoją radością, smutkiem żalem. Będę gwiazdą na Twym niebie. Będę zawsze obok Ciebie. A ja będę Twym aniołem, Twoją radością, smutkiem żalem. Będę gwiazdą na Twym niebie. Będę zawsze obok Ciebie. I to byłoby już na tyle. Dobranoc. Dzięki w ogóle, że mój wokal jest opóźniony w stosunku do wokalu, ale to wynika tylko z tego, że żeby podkład był w dobrej jakości dźwięku, to stwierdziłam, że nagram w Audacity na Wasabi i wykorzystam nasłuch, żeby też mój wokal się nagrywał, żeby nie trzeba było ścieżek zsynchronizować. I właśnie stąd to wynika, że ten nasłuch ma opóźnienie. No i jeżeli mi się nie uda zrobić tak, żeby było w dwóch kanałach, to przepraszam, że jest w jednym z góry.