PlayBar. Ciekawa chińska platforma.
Wróć do Nowości#1 lalar123
Witam. Chciałem was zaprosić do zapoznania się z niesamowitą platformą w stylu quentina play bar. Jest tam mnóstwo gier i ciągle ta platforma jest aktualizowana. nie odkryłem tylko jeszcze co zrobić by zasiąść do stołu. bo tutaj stołów się nie tworzy. Są poprostu puste stoły do których możemy do siąść. tylko, że jak w ciśniemy enter jest dźwięk jakby chciało wejść i cisza. ale naprawdę żecz jest mega.
#2 daszekmdn
Przy stole wciśnij f1.
#3 markus1234
A gdzie to można pobrać? Proszę o linka, bo jak wpisałem w google play bar to nie znalazło mi tego.
#4 darek1991 Konto zarchiwizowane
Czy platforma jest dostępna w języku angielskim? czy można grać z botem, czy tylko z ludźmi?
#5 pates
1. Nie.
2. Tak tak.
#6 darek1991 Konto zarchiwizowane
To jak wy to ogarniacie?
#7 balteam
Apkami do tłumaczenia, czy tam wtyczkami, ale ogólnie coś się trzeba bawić, żeby to w ogóle odpaliło, niech Nuno opisze może dokładniej czy ktoś jakie są z tym problemy.
#8 darek1991 Konto zarchiwizowane
Łapię, ale to bardzo spowalnia grę. Z komputerem to może nie robić różnicy, ale z żywym przeciwnikiem? Generalnie chciałbym się temu przyjrzeć.
#9 nuno69
1. Tłumacze cachują rezultaty do pamięci, czy li że po paru partiach lag znika.
2. O to link do gry
https://drive.google.com/file/d/13ml228Er4rDTEMVXswHnXIHyj5wC9ilr/view?usp=sharing
#10 bobo22
A jak z tego pliku to odpalić? Uruchomiłem 2 pliki .exe i nic się nie dzieje.
Wtedy po uruchomieniu przedostatniego pliku pokazuje mi się jakieś okienko player, włączam tłumacza, i nic.
Co z tym zrobić?
#11 daszekmdn
Musisz chyba uruchamiać z locale emulatorem, już nie pamiętam.
#12 bobo22
Jakim? applocale?
#13 daszekmdn
Piszę, że Locale emulator.
#14 bobo22
Jak to się uruchamia?
Ja próbowałem, i nie wiem.
Może pobrałem jakś nie t wersję.
podrzucisz mi link?
#15 michal---
hej. Jak to odpalić? Uruchomiłem 2 pliki exe, i jeden na chwile wyświetla okienko player i się zamyka, a drugi się otwiera i mi coś gada po chinsku. Co mam zrobić?
#16 bobo22
nie dziaa. chyba zamknęli