Czarny psie czasem gdy na prawdę nie mam co zrobić z czasem, jednak jak każdy paradokument jest to bzdura na resorach, ale jedyny jaki czasem obejrzę. No dobra, oglądałem jeszcze Lab, ale po trzech odcinkach zrezygnowałem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Dla mnie z nowych produkcji istnieje jeden serial, mam na myśli "Stulecie Winnych". No kombinują ci twórcy, kombinują... Póki dodawali wątki, których w książce nie było, podobało mi się to nawet. Gdy zaczęli uśmiercać bohaterów i przekręcać bieg wydarzeń, ździebko mnie wnerwili.
Miałeś kiedyś dłuższą styczność z lombardem? -- (CzarnyPies): Tak dokładnie ten @Denis333 @Misiek Paradokument, ale obecnie chyba najbardziej sensowny...
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
@Kat W życiu bym nie pomyślała, że ktoś tu jeszcze oglądał "Merlina"! xddd Jeden z moich ukochanych seriali z okresu nastoletniego. Nawet recenzowałam kiedyś na blogu. @Monte "Zaklinaczkę" też obejrzałam całą, ale będę musiała wrócić, bo chyba z audiodeskrypcją jest.
Jest z audiodeskrypcją. (Elanor): @Kat W życiu bym nie pomyślała, że ktoś tu jeszcze oglądał "Merlina"! xddd Jeden z moich ukochanych seriali z okresu nastoletniego. Nawet recenzowałam kiedyś na blogu. @Monte "Zaklinaczkę" też obejrzałam całą, ale będę musiała wrócić, bo chyba z audiodeskrypcją jest.
Policjantki i policjanci, sprawiedliwi wydział kryminalny, gliniarze, to teraz A kiedyś, sąd rodzinny, sędzia anna maria wesołowska, też detektywistyczne rzeczy, w11, septagon, detektywi w akcji, na sygnale, 19+,
Dzień dobry! Jeśli chodzi o mnie to z polskich emitowanych obecnie lubie oglądać takie seriale jak: Policjantki i policjanci, Sprawiedliwi wydział kryminalny, Lombard życie pod zastaw, Teściowie, Gliniarze, Krejzi patrol, Kurierzy oraz jak wiem kiedy są powtórki to także serial Tatuśkowie. Polskie już nie emitowane moje ulubione seriale, które lubiłem oglądać to: Miodowe lata, 13 posterunek, Kuchnia, Kowalscy kontra Kowalscy, Piękni i bezrobotni, Mamuśki, Na kocią łapę, Rodzinka.pl, Ja to mam szczęście, Rodzina zastępcza, Detektywi, Detektywi w akcji, W 11 wydział śledczy, Kartoteka, Prawdziwe motywy, Reporterzy z życia wzięte, Święty, Sędzia Anna Maria Wesołowska, Sądrodzinny Malanowski i partnerzy, Sąsiedzi, Lokatorzy, Graczykowie czyli Buła i spóła, Daleko od noszy. Z zagranicznych to Detektyw Mank oraz Pios czyli rosyjska wersja komisarza aleksa. Nie wiem czy to jeszcze emitują to Uralskie pielmieni. Jest to rosyjski miniserial kabaretowy przedstawiający różnice pokoleniowe w różnych sytuacjach w sposób humorystyczny. Również w każdą niedzielę lubię oglądać serial dokumentalny Rolnicy podlasia.