W poszukiwaniu gry
Wróć do Gry (Dyskusje pozostałe)#21 misiek
Rylotek111- sorki- po prostu zapomniałem całej nazwy firmy, i o tym skrócie nie wiedziałem.
#22 djsenter
Niektórzy z was poszukują pewnych audio gier które niechcą sie pobierać na audiogames.net
Czy sprawdziliście agarchive.com albo net? sam niewiem czy to pierwsze czy to drugie.
#23 mojsior
agarchive.net
#24 daszekmdn
Jeszcze jest tdprograms.tk/mlg jeśli dobrze pamiętam do gier Multi ale dawno nie aktualizowałem.
#25 Lajra
Witajcie ja poszukuje gryz klango.
Gra to nawiedzona fabryka w pełnej wersji.
Jak ktoś mato piszcie.
#26 daszekmdn
W sumie o crackach i pełnych wersjach nie powinno sie pisać publicznie, ale nie da się tych gier kupić,
więc sądzę że to nie wykracza.
Tu chyba wszystkie, przynajmniej wszystkie jakie udało mi się znaleźć gry Klango1.35, niebawem napiszę
plik html i umieszczę go na jakimś darmowym chostingu, żeby dało się wybrać konkretną grę.
Klucz w pliku ppnf.txt:
http://tdprograms.tk/randomfiles/Klango.rar
#27 daszekmdn
@Celtic1002.
Odpowiadam po długim czasie, co do Fast2 Type:
https://www.agarchive.net/games/quentinC/fast2type.7z
#28 Celtic1002
O żesz kurczę, a myślałam, że tego nigdzie nie ma, no nigdzie. :O Dzięki. :)
Anna Frankowska
#29 pates
a co to jest?
#30 Celtic1002
Tłumaczyłam to na samym początku, ale się powtórzę. Gra polega na tym, że pod klawiszami na klawiaturze
są ukryte różne dźwięki. I chodzi o to, że jak się słyszy dany dźwięk, to trzeba w niego trafiać. Potem
tych dźwięków jest coraz więcej i coraz szybciej one się pojawiają.
Anna Frankowska
#31 balteam
a jaka jst klawiszologiaw fast2type? nie rozumiem tego helpa pod f1,
#32 Celtic1002
Trzeba trafić w klawisz, pod którym jest dźwięk. Za każdym razem to inny dźwięk i inny klawisz. Inna
sprawa, że ta muzyczka i te dźwięki wcale do siebie nie pasują, mam tą grę w wersji, że tak powiem,
podrasowanej, mogę podrzucić.
Anna Frankowska
#33 balteam
oo to jak możesz, to podrzucaj.
hmm klawiszy troszkę mamy na klawiaturze, dziwna zasada
#34 Celtic1002
Trzeba trafić. W litery.
Anna Frankowska
#35 Ewelina92
Diękuje za gry klango.
#36 pates
szukam najstarszego beatstara 1 0
#37 kacper10
hej, znacie może jakąś grę obojętnie czy przeglądarkowa czy audio w temacie chodowli zwierząt albo rolnictwo? Coś w stylu prowadzenie gospodarstwa sprzedawanie i kupowanie dóbr albo maszyn.
z góry dzięki
#38 misiek
Farmerama, Wolni farmerzy.
#40 misiek
Aha- ok. Byłem przekonany, że jesteś słabowidzący.