tablica, jak tam się dostać?
Wróć do Pytania i odpowiedzi#1 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
Siema.
Jak dostać się do tej tablicy?
#2 balteam
w oknie głównym tabulator.
#3 gumeczka3
tabulator na oknie głuwnym i już masz
#4 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
ah, nie źle.
#5 Monia01
Przypis moderacji: wątek zostaje przeniesiony na forum pytania i odpowiedzi"
🇺🇦 🇵🇱
#6 mucha
a jak coś na niej napisać?
#7 Monia01
Wciskasz CTRL+N, żeby utworzyć nowy wpis albo ctrl+R, żeby odpowiedzieć komuś na jego wpis
🇺🇦 🇵🇱
#8 balteam
albo menu kontekstowe żeby zobaczyć wszystkie opcje.
#9 mucha
dzięki
#10 lwica
A istnieją w ogóle jakieś ustawienia dotyczące tej tablicy, cokolwiek? Bo niczego nie widzę. :)
#11 papierek
Możesz odśledzać konkretne osoby, a w ustawieniach niewidzialnego interfejsu wyłączać/włączać ją pokazywanie w niewidzialnym interfejsie. A no i oczywiście możesz w ustawieniach wyłączać dźwięk tablicy.
#12 lwica
No właśnie, a gdzie te jej ustawienia są?
Znaczy odśledzanie, śledzenie i patrzenie na czyjeś posty na tablicy już ogarnęłam, ale gdzie są dźwięki? :D Znaczy pewnie domyślnie są włączone, tylko pewnie słychać je tylko wtegy gdy ktoś Cię wzmiankuję czy coś, dobrze myślę?
Jeśli dobrze, to nie są mi jakoś potrzebne, bo lepiej mieć włączone, ale jeśli domyślnie byłyby wyłączone, to przydałoby się je włączyć. :D
#13 papierek
Nie, domyślnie są włączone. Jak jest nowy post na tablicy, to jest takie plum, a jak ktoś cię wzmiankuje, to plum z takim innym czymś jeszcze. A można wyłączyć w narzędzia/ustawienia/interfejs/wyłącz powiadomienia na tablicy czy coś takiego
#14 lwica
oki, dzięki. :)
#15 papierek
domyślnie śledzicie wszystkich, których macie w kontaktach. Czy jakoś tak.
#16 magmar Konto zarchiwizowane
Jak sprawdzić, że ktoś mnie wzmiankuje z pozycji historii?
#17 papierek
w sensie, no, naciskasz tabulator i strzałkami góra duł lecisz po tablicy, nie ma tu większej filozofii. A jak w jakimś poście będzie twuj nick to znaczy, że jesteś wzmiankowana