Gry audio (dyskusja ogólna)

tubesim

Założony przez grzegorzm 113 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Strona 3 z 6

Jak to nie ma informacji o przesiadkach? Właśnie, że są.

#42 1 polubienie

No nie, nie ma. Przynajmniej na Northern Line.
Jest tylko the next station is, a potem this station is, this is a northern line train.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

No to ciekawe. Jak jak grałem to mi się zdaje, że było.

#44 1 polubienie

Ok, podaje przesiadki, ale nie wszystkie. ;)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

ami sie niepodoba dzwienk pociongu ktury prowadzimy w tej grze hodzi mi oto rze jak stoje na jakierś stacji to dzwienk moijających mnie pociongów jest inny niż ten kturym jeździmy

Toć chyba jasne tak. Co ty myślisz! Że wszystkie metra są jednakowe my mamy takie ale są jeszcze inne zresztą jak to ktoś mądry powiedział sam sobie zrób grę my będziemy krytykować.
radio plays is super

a czy ktoś ma morze sound packa do tubesima? bo mi brakóje dwuch dzwienków hamulców i spuszczania powietrza

a czy ktoś wie czy bendzie nowa wersja gry?

raczej nie o ile znam nicka adamsona ten nie ma w zwyczaju robić aktualizacji, raczej wypuszcza jedną wersje i dość

aha aja mam sound packa z lepszymi dzwienkami napendu i otwierania i zamykania drzwi tylko nie znalazłem paczki dzwienkowej gdzie jest dzwienk hamulców

faajnaa ale zdziwiłem się dla czego została zrobiona audycja o tak starej grze, audycja ogulnie super
Time to exterminate.

Teraz niedawno ponoć znowu mają kombinować z jakimiś aktualizacjami. Mara hyba coś tam też gadała na audiogames. Nie jestem pewien, ale ktoś oferował się na zrobienie polskiej wersji.

#55 1 polubienie

i będzie skład81?

taaa ciekawe tylko czy to prawda
Time to exterminate.

Ja pracuje nad nierealistycznym modem do gry.
Wolę ciebie wolność!

jakim modem?

suuuper jak się uda tobie będzie fajne
Time to exterminate.

Mój mod to taki jakby pociąg napędzany przez silnik skutera.
W prawdziwym życiu to coś potrzebowałoby paliwa.
Wolę ciebie wolność!