kupię odtwarzacz mp3 sansaclip+
Wróć do Archiwum#21 misiek
No Markus podrzucił aukcję Sansy za 500 zł, więc za tą cenę nawet niema co się zastanawiać.
-- (Lowca_Androidow):
Mojego pionka za 250 zł, czhyba żartujesz.
Najtaniej jaki widziałem to za 550 zł i to z otarciami więc stan nie idealny.A co do Sansy, to nawet jeśli to tylko odtwarzacz mp3 to możliwość udźwiękowienia stawia go na dobrej pozycji, bo mogą z niego korzystać osoby niewidome.
--
#22 Lowca_Androidow
To są efekty braku cytowanego posta, Mucha napisał o kosmicznej cenie, a nieco wcześniej jest post Exterminatora, który chwali się zakupem za 250 zł, jeśli się odpowiada chcąc odnieść się do wcześniejszego posta, a nie do ostatniego lub ciągu rozmowy, a ostatnie posty odnosiły się właśnie do wpisu Exterminatora.
Fakt, 500 zł to już sporo za taką Sansę, choć nie mając innej alternatywy nie ma co wybrzydzać :), ewentualnie odpuszczamy i nadal jesteśmy bez udźwiękowionego urządzenia
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#23 daszekmdn
A czy to jest temat do dyskusji? Kriss poszukuje Sansy, a nie informacjio tym, czy warto ją kupować.
#24 mucha
ale ja spytałem czy warto, stara technologia za 500 zł to serio przesada już bym wolał kupić jakiegoś ipoda czycoś innego
#25 Zuzler
WIesz... Zdaniem Krisa, zresztą nie tylko jego, warto. I to jakby na tyle.
#26 Celtic1002
Ja uważam, że mimo wszystko warto. Może nie za kosmiczne ceny, ale ogólnie, jeśli można znaleźć, to warto. :) Sama bym się zaopatrzyła w jakiś egzemplarz, bo mój raczej niedługo pochodzi.
Anna Frankowska
#27 pates
Andżeliko, zaraz ci dam linka jak chcesz, to może też inni zkożystają.
Cena nie jest mała, ale i tak leprza od tej zip za 5 koła
https://allegro.pl/oferta/odtwarzacz-mp3-sandisk-sansa-clip-8gb-radio-micro-10488432842
#28 Celtic1002
Dziękuję. :)
-- (pates):
Andżeliko, zaraz ci dam linka jak chcesz, to może też inni zkożystają.
Cena nie jest mała, ale i tak leprza od tej zip za 5 koła
https://allegro.pl/oferta/odtwarzacz-mp3-sandisk-sansa-clip-8gb-radio-micro-10488432842
--
Anna Frankowska
#29 pates
Spoko. Ja od niego kupuję i problemów żadnych nie mam z tymi sansami, a obecnie mam 3. Jedna stara z rozwalonym minijackiem, jedna chyba działająca, ale z uszkodzonym klipsem, no i moja obecna.
#30 markus1234
Ja też podałem linka do aukcji z sansą clip plus 8 GB, też od tego sprzedawcy kupowałem. Aukcja z sansą clip zip już się zakończyła, ktoś sobie kupił ostatnią sztukę.
Dla tych, co nie widzieli, podaję linka jeszcze raz do sansy clip plus 8 GB, którą sobie kiedyś tam kupowałem.
https://allegro.pl/oferta/mp3-sandisk-sansa-clip-8gb-radio-microsd-nowy-7072031207
#31 pates
Aktualne?