Ta gra nie nazywa się Nowość skrzyń tylko Mnogość skrzyń. (tomciolok): Hej czy ktoś umie odblokować gre nowość skrzyń jeśli tak to oco hodzi z tym sumowaniem tyh skrzyń kture sumować bo ja niewiem oco hodzi nierozumiem tej instrukcji powiecciez gury dziękuje
Chociaż ja nie rozumiem też tego sumowania to ja już tą grę mam odblokowaną. Mój sposób na tą grę jest taki, iż otwieram wszystkie skrzynki po koleii. Tym sposobem często można zdobyć nawet 10 punktów, a czasem nie. Kto ma inny patent na przejście tej gry to niech też tutaj się tym podzieli.
Z tego co pamietam trzeba było tam dodawać ostatnie liczby. Czyli jeśli mamy 4 i pięć, to otwieramy je, a następnie dodajemy i wychodzi nam 9, potem 5 plus 9 14 potem 9 plus 14 itd. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
trochę podobnie jak spawanie przewodów. trzeba uważnie słuchać najniższego tonu, który oznacza napełnienie materac powietrzem. by nadmuchać materac trzeba nacisnąć klawisz f i trzymać tak długo, aż będzie ten najniższy ton ale trzeba uważać, by nie trzymać za długo, bo materac pęknie. I tak to trzeba powtarzać parę razy.
Gra zaklinacz węży jest trochę zepsuta. Natomiast gra ukryty pałac musisz poruszać się mniej więcej w taki sposób jak to była gra prehistoryczna jaskinia. Ja początkowo też miałem problemy z tą grą ukryty pałac, ale jakoś mnie udało się ją przejść. Trzeba słuchać kiedy są drabinki. Jedyną radą, którą ja się mogę podzielić to jak słyszysz tego groźniejszego nietoperza to idąc w prawo lub w lewo musisz mieć wtedy cały czas klikniętą spację. U mnie to akurat to działa. Po za tym musisz być cierpliwa i grać aż do skutku, aż osiągniesz chociażby jeden punkt na plusie. Wtedy przejdziesz dalej.
-- (bratczyk96): Gra zaklinacz węży jest trochę zepsuta. Natomiast gra ukryty pałac musisz poruszać się mniej więcej w taki sposób jak to była gra prehistoryczna jaskinia. Ja początkowo też miałem problemy z tą grą ukryty pałac, ale jakoś mnie udało się ją przejść. Trzeba słuchać kiedy są drabinki. Jedyną radą, którą ja się mogę podzielić to jak słyszysz tego groźniejszego nietoperza to idąc w prawo lub w lewo musisz mieć wtedy cały czas klikniętą spację. U mnie to akurat to działa. Po za tym musisz być cierpliwa i grać aż do skutku, aż osiągniesz chociażby jeden punkt na plusie. Wtedy przejdziesz dalej.
Musisz płynąć nad albo poniżej, nie możesz płynąć na ich poziomie. -- (Monte): A co robić, kiedy w Ukrytym Pałacu pojawiają się pod wodą te kule energii? One ciągle mnie zabijają.