Ja zawsze to robiłam tak, że zbliżałam się do tego węża i gwizdałam na niego, i jak byłam blisko, to bardziej mnie słuchał, i dało się go na ten środek zaciągnąć.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
Ja to mam pytanie jak przejźć gre, która bodajrze nazywałą się: kostka. Chodzi mi o gierkę z równin.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Obróć kość? Chyba o to CI chodzi, ale tego nie da się wytłumaczyć, w pewnym momencie diwiłam się, że pewna osoba nie umie wytłumaczyć mi, a gdy sama ogarnęłam jak ją przejść, to też nie potrafię tego przekazać innym, do tego trzeba dojść samemu, metodą prób i błędów, bo nie da się tego ani zaprezentować, ani wytłumaczyć.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Najnowsze gry odblokowujesz z podziemia, w ścieżce gdzie jest zarządzanie koleją. Są tam trzy gry, sortowanie diamentów, rzut toporem, oraz wydaj resztę. Tak mi się zdaje, że trzy, a potem odblokowuje się nowy świat: światło. W changelogu nie ma nic nadzwyczajnego, nowe mini gry i karty bitew. :) łącznie gier jest 279, z czego sześciu nie umiem odblokować :D