Gry audio (dyskusja ogólna)

Parodie gier audio.

Założony przez daszekmdn 132 wpisy ostatni wpis 4 lata temu Strona 7 z 7

Kosmiczne kotki - sterujemy kota myszą. Im głośniej miałknie, tym większa jest punktacja::-).

#122 3 polubienia

Sorry, kliknąłem wyślij przed napisaniem kolejnego: nawalona fabryka - trafiamy do fabryki w której wszyscy pracownicy odłużyli się różnego rodzaju narkotykami. Zaczynając od banalnego alko, kończąc na jakichś wymyślnych mieszanek. Każdego z pracowników musimy dostarczyć do innego miejsca albo podać coś przeciw obecnemu narkotykowi. Na przykład gdy ktoś wypił za dużo trzeba mu podać kokę w małej ilości albo coś takiego::-)

Ej, to by było dobre! :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#124 2 polubienia

Chyba moja ostatnia z Klango. Audio pas jeans - uderzamy paskiem wszystkich obok ciebie którzy mają jeansy. Możesz bić rekordy i zdobywać coraz dłuższe paski. Gdy walniesz 30 osób w 1MIN, dostajesz magiczny pasek który rozsiewa chorobę "PasJeans". Osoba dotknięta tą chorobą staję się posłuszna twoim rozkazom. Morze też zdobywać rekordy. Ej, w sumie chciał bym w coś takiego zagrać::-)

Dziadowska pamięć. Jesteśmy starym dziadkiem, który ma sklerozę. Naszym zadaniem jest zapisywać sobie to, co mamy zrobić, bo inaczej zapomnimy się i udamy się w miejsca, do których raczej się udać nie powinniśmy,
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Kurde, te niektóre jako minigierki fajnie by było serio zaadaptować.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Do cp?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

No, jeszcze jedna z Klango. Teraz chyba już ostatnia::-). SnapSnatcher - twoim zadaniem jest łapanie ludzi mających SnapHata.

Pan Amonium. Sklep amonium. Najróżniejsze materiały do kupienia. Ktoś jakimś nieznanym sposobem podbiera coraz więcej saletry. Szef wybiera swojego najlepszego pracusia Salete, aby zatrzymał tego złodziejaszka. Jego techniki nie są łatwe do znalezienia i zatrzymania. Oryginał to Pandemonium. Wyczytałem, że to platformówka 2,5d. Mam, albo miałem gdzieś płytę na psx.

Je policze. Akcja w roku 7902. Firma Je policze wynalazła nowoczesną maszynę liczącą wszystko. Na początek poszlajamy się po różnych lotniskach i policzymy, czy wszystkich latadeł nie brakuje. Z czasem firmware będzie trza zaktualizować, bo wszystkie systemy liczące jeszcze się nie uaktywniły. W pewnym momęcie będziesz musiał stworzyć na jakimś poziomie wojnę z Mamosoft. Firma twojej szalonej matki. Nie martw się i tak będziesz stracony.
Gierka to g-police. Dla czego taki rok? Tam akcja jest w 2097. Więcej tu. https://www.gry-online.pl/gry/g-police/zd3ade

#131 6 polubień

1812 Ser ciut zimny. Jesteśmy kucharzem w pizzerii i robimy pizzę na czas borykając się z wybredną klientelą narzekającą, że sos zbyt gęsty, ser ciut zimny i inne tego typu pretensje z czterech liter.

natan teh words of rasputin parodia words of power. Musimy w ciągu 30 sekund ułożyć refren utworu rasputin boney M by uzdrowić carewicza z hemofilii. Jak przegramy to słychać śmiech lenina.
Cholerne wstrętne sample w suno!