Polowanie na pisanki
Wróć do Archiwum Eltena#41 pates
Coś dziwnego jest, niby są dwie do zdobycia, ale ja ich nigdzie nie widzę.
#42 balteam
Rosyjska społeczność na przykład, one są we wszystkich rekomendowanych.
#43 pates
Będzie ciężko z tymi ankietami, bo ja raczej wszystkie mam zrobione.
#44 Zuzler
A ja naprawdę serdecznie proszę, żeby jednak filtry zastosować, bo teraz ankiety są wypełniane na zasadzie otworzyć, zaznaczyć cokolwiek, zamknąć. No chyba nie o to chodzi, co nie?
#45 Zuzler
Czy można prosić o aktualy ranking? :)
#46 pajper
Widzę. Teraz niestety nie bardzo mogę, ale potem się tym zajmę i, jak pisałem, osoby tak robiące po prostu zostaną wykluczone z gry.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#47 Zuzler
Aa, i pojawiło się chyba trzecie wyzwanie globalne, które u mnie i Puszkina nie ma żadnej nazwy czy etykiety. Puste miejsce po prostu.
#48 pajper
Aktualny ranking, użytkownik/liczba pisanek:
| Monte | 1 |
| Agata.d | 1 |
| zvonimirek222 | 1 |
| jamajka | 1 |
| pates | 3 |
| Zuzler | 3 |
| nuno69 | 4 |
| Puszkin | 5 |
| magmar | 6 |
#49 pates
Dasz możliwość sprawdzenia tego, ile to ma gdzieś na eltenie?
#50 pajper
No właśnie tu biję się w pierś, nie wpadłem na to. A musiałbym wydać nową aktualizację.
#51 Zuzler
Cholera noooo. :( To może choć aktualizowana po każdym polowaniu lista w pierwszym wpisie albo drugim najlepiej?
#52 Zuzler
W sensie: utworzyć wpis, a potem wcisnąć go iędzy pierwszy i aktualnie drugi. I w tym wątku aktualizować na bieżąco ranking, żeby nie było trzeba się przedzierać przez pierwszy wpis.
#53 pajper
Dobra, to jest myśl. Przy czym nie będę go aktualizował po każdym polowaniu, bo to dość losowe. Ale postaram się w miarę aktualnie. Już się robi.
#54 pajper
Gotowe.
#55 balteam
Jeśli to nie problem, to wydaj po prostu nową aktualizacjęz tym rankingiem, chyba, że chcesz pisać to na innych grupach językowych.
#56 balteam
Fajnie jak byś też filtrował wydarzenia i polskich nie wrzucał dla angielskiej społeczności.
#57 pajper
Tak robię. ;)
Tylko wielu z zagranicy podołączało do PSE i innych polskich grup.
#58 balteam
No to walnij wyjaśnienie wangielskiej społęczności może jak to wygląda, no i może wymyśl analogiczne dla angielskiej społeczności, jestem w takiej grupie i faktycznie ni ma puki co nic.
Tak czy tak aktualnie Polacy koszą wszystko chyba :D
#59 Tygrysica
Nadal nic nie rozumiem. Napisałam tę widomość do osoby, do której nigdy nie pisałam i nic. Kompletnie nie ogarniam tej kuwety.
Miaaaaaau
#60 Zuzler
Bo tego się dowiesz chyba po zakończeniu całej imprezy, czyli za jakiś tydzień. Tak to rozumiem.