Wattpad, czy ktoś zna i korzysta?
Wróć do Ogólne i niemieszczące się do innych działów#1 KaelaMensha2000
Witajcie,
Czy znacie platformę wattpad i z niej może korzystacie?
To platforma dla tych, co piszą i lubią czytać nie tylko fanfiction.
#2 pates
Tak. Nie piszę, ale sporo czytałem/czytam. Stronka średnio wg mnie dostępna, jakoś taka nieprzyjazna. Wolę fanfiction.net
#3 KaelaMensha2000
Za chwilę napiszę do Ciebie wiadomość.
#4 Kat
Znam. Coś tam nawet trochę czytałam, ale nie wiem, dla mnie ani appka na iOs ani strona nie są zbyt dostępne. Kiedyś tam chciałam wrzucać swoją pisaninę, ale ten brak dostępności mocno mnie zniechęcił.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#5 KaelaMensha2000
To zapytam o to też tutaj, czy ktoś może sprawdzić jak dodaje się do biblioteki książki, bo coś się zmieniło i teraz jest to utrudnione.
#6 pates
@Kat polecam fanfiction.net. Co prawda angielska strona, ale elegancka
#7 nuno69
@Pates Przecież nie każda strona zawiera każdy fanfic, więc chyba jest jakiś powód dla którego @OP używa właśnie tej strony? Za chwilę sprawdzę. Nie istnieje coś takiego jak niedostępna strona.
#8 nuno69
Ok no to tak. Jak masz jakieś opowiadanie to masz przycisk "Dodaj opowieść do..." klikasz na niego a następnie wybierasz "Moja biblioteka prywatna"
#9 KaelaMensha2000
Super, dziękuję za pomoc 🙂
#10 pates
@Nuno ale spokojnie. Poprostu wyrażam swoje zdanie. Wiadomo, że niektóre rzeczy są tylko w jednym miejscu, ale poprostu jak chodzi o dostępność, to polecam coś innego, i tyle. Np, jakby ktoś miał pisać, to ja wolał bym na ff i tyle.
#11 pates
Sam znam stronę średnio dostępną, ale tylko tam są pewne treści, więc muszę sobie z nią radzić
#12 KaelaMensha2000
Czy ktoś kto korzysta z wattpada ma ostatnio problem z filtrami przy wyszukiwaniu?
#13 cinkciarzpl
Pomyśl czasem nad formą swoich postów. Taki agresywny ton nie był potrzebny
-- (nuno69):
@Pates weź się stuknij. Przecież nie każda strona zawiera każdy fanfic, więc chyba jest jakiś powód dla którego @OP używa właśnie tej strony? Za chwilę sprawdzę. Nie istnieje coś takiego jak niedostępna strona.
--
#14 zywek
Te filtry tam się dziwnie zachowują, czasem wystarczy tabulator wcisnąć żeby sobie filtr zaznaczył.
#15 Agata.d
Ja kiedyś korzystałam z tej platformy na androidzie, ale było praktycznie niedostępne. Na IoS nie próbowałam. Na komputerze jak dla mnie czarna magia, no chyba, że coś się zmieniło, bo to już jakiś czas temu było.
#16 KaelaMensha2000
Ja regularnie korzystam na komputerze i jak już ogarnęłam filtry, to da się z tego korzystać.
#17 Agata.d
ja w sumie teraz nie mam czasu na takie rzeczy, kiedyś namiętnie czytywałam ficki wszelakie teraz zdecydowanie wolę książki.
#18 Elanor
Z publikacją tam jest jeden, zasadniczy problem. Tekst nie przejdzie bez okładki.
#19 Agata.d
A to akurat prawda niestety.
#20 Elanor
I to jest serio wkurzające.