Yyy Ja wiem, że jest kontrol U. POza tym, że jak ten wpis pisałam, to o tym zapomniałam. Ale wiem, że jest tu pare osób, które wolą robić coś z menu niż skrutami. Więc skoro na forum można pod altem wejść w wizytówkę osoby, która pisze wpis. I jest parę innych obcji, to czemu na blogu by tak być nie mogło.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Zuzler, porponuję rozpocząć naukę programowania, może będziesz mogła pomóc. Bo ja np. nie umiem i mimo, że zgłaszam propozycje i próbuję pomagać, to zdaję sobie sprawę, że niektórzy nie są cudotwócami.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Hej, ludki, spokojnie! Wszystko się ogarnie, tylko po kolei, dajcie trochę czasu na ogarnięcie całokształtu i będzie można dalej dodawać funkcje. Na razie skupmy się na poprawkach.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Co wy chciecie od eltena, fajny program 100 razy lepszy od klango a wy narzekacie hehehe @zuzler naucz się programować to mozże coś lepszego stworzysz. :d
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.