Mobile speak
Wróć do inne#1 darek1991 Konto zarchiwizowane
Witajcie, Jako, że jestem dość marudny jeżeli chodzi o telefony z klawiaturą, zwracam się z niewielkim pytaniem. Czy da się obsłużyć podstawowe funkcje internetu korzystając z mobilespeaka? Kiedyś korzystałem z talksa, który sobie z tym nie radził.
#2 nuno69
Nie wiem na ile Symbian pozwoli ci obsłużyć dzisiejsze strony. Swego czasu TALKS był lepszy od MSa jeżeli chodzi o obsługę sieci.
#3 johnson
To sam muszę przyznać. Nie dużo siedziałem na necie, ale na talksie można było fajnie działać.
#4 stefan
Myśle, że się nie da i nie chodzi tu o screenreader, lecz o przeglądarkę, która nie obsługuje od dawna współczesnych stron.
#5 paulinabuczynska98
Owszem z mobilespeaka korzystałam, ale z talksa już nie. Stara nokia c500, kturej niegdyś używałam pozwalała mi tylko na dzwonienie, a z internetu już z niej nie korzystałam. Z resztą ten telefon miał rużne dziwne jazdy, np. czasami twierdził, że nie ma karty, mimo że ona była tam włożona, to kazał sobie wkładać ją jeszcze raz. A gdy chciałam zainstalować talksa to stwierdził, żeinstalacja jest niemożliwa. Albo co jakiś tam czas kazał sobie aktywować mobile speaka.
#6 misiek
Bo miałaś demo.
-- (paulinabuczynska98):
Owszem z mobilespeaka korzystałam, ale z talksa już nie. Stara nokia c500, kturej niegdyś używałam pozwalała mi tylko na dzwonienie, a z internetu już z niej nie korzystałam. Z resztą ten telefon miał rużne dziwne jazdy, np. czasami twierdził, że nie ma karty, mimo że ona była tam włożona, to kazał sobie wkładać ją jeszcze raz. A gdy chciałam zainstalować talksa to stwierdził, żeinstalacja jest niemożliwa. Albo co jakiś tam czas kazał sobie aktywować mobile speaka.
--
#7 sanklip
Dokładnie.
Potwierdziwszy
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".