[18 plus] Miłośnicy tabaki
Wróć do Inne#41 camila
No no... Ja ostatnio zastnawiałam się, czy waporyzywać można, bo nic nie wspominali o waporyzacji THC. :D
@Magmar: Tak się zastanawialam czy tabakę można spożywać w pociągu bo zabrania się spożywać wyrobów tytoniowych, ale... chyba chodziło o palenie, a tabakę się wącha.XDDD
Co mi tam rozszalała woda, co mi tam ostre zęby skał, hej! Ważna jest tylko ta pogoda, którą w sercu będę miał.
26.09.2019 11:26
30/40
#42 djsenter
Próbowałem ostatnio kilku Indyjskich dobrodziejstw i zdecydowanie wolę aromatyczne tabaki, niżby nafaszerowane nikotyną, śmierdzące jak zwykłe fajki które mi nigdy nie podeszły, a bardziej Efajki jak już.
W każdym razie redbull, wszystko co ma aromat miętowy, chętnie od czasu do czasu sobie zażyję.
White elephanta też próbowałem i pomimo tego, że śmierdzi, potrafię go tolerować i chętnie zkożystam przy dobrej okazji, gdyby kto proponował :D
Sypię sobie w minimalną szczelinę pomiędzy kciukiem a wzkazującym, podpieranymi przez resztę palców prawej dłoni.
Inaczej łatwo rozsypać.
Efekt często pobudzający, ewentualnie relaksujący przy czymś mocniejszym.
Jakoś bardzo mnie tabaka nie kręci, w ogóle oddalam się coraz bardziej od produktów tytoniowych.
Od Epapierosów mogę powiedzieć, że byłem uzależniony, od tabaki nigdy nie byłem i biorę ją żadko, maksymalnie co kilka dni raz czy 2 na dzień.