Witajcie, w tym wątku pytajmy o przelkie rzeczy, z którymi mamy trudności w tej grze.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Hej. Mam problem z samym początkiem w tym lesie. Słyszę takie coś jakby zegar po lewej stronie , ale tego nie widzę i kiedy prubuję iść, to słyszę taki dźwięk, jakby ona machała jakąś bronią czy coś takiego. I nie mogę biec, jak przytrzymóję klawisz, np. S albo W.
Nobo najpierw k wybierasz takie coś i to atakujesz. Po tem dopiero l i gadasz z trenerem i wybierasz tak chcę przyjąć broń i ubranie przechodzisz strzałką w lewo albo w prawo do ekwipunku strzałka w dół, po tem naciskasz prawy kontrol na każdym przedmiocie. Np. Drewniany kij etc. Potem gadasz znowó z trenerem i dajesz tak że jesteś przygotowana. I wtedy idziesz a do tego zegarowego jst to ruchome koło je musisz spacją zniszczyć tak samo jak tamto coś. I dostajesz poziom2