Kumplowi szybko połamała się klapka, która od nowości latała jak szmata, później poszły przednie zaczepy przez co tel był klejony na taśmę :XD ale z wyglądu i ogólnie podobał mi się bardziej niż c5 i fajnie grał na głośniku. Co ciekawe 6220 identyczne miała problemy z obudową. -- (darek1991): Bateria słaba, ale telefon miał to do siebie, że jak spadł, to jakoś tak automatycznie rozkładał się na czynniki pierwsze i nic mu nie było.
Dla mnie serio tyż. 8 GB wolałem napewno przez obudowe. Bardziej ujednolicona z fajnymi wymiarami, w dobrych miejscach głośniki. Może się tu powturze, ale w dobrym staniem jako awaryjniaka wziąłbym.
No ja miałem w bardzo dobrym stanie, teraz trzeba wyczyścić cały środek, a szczegulnie slider. -- (johnson): Dla mnie serio tyż. 8 GB wolałem napewno przez obudowe. Bardziej ujednolicona z fajnymi wymiarami, w dobrych miejscach głośniki. Może się tu powturze, ale w dobrym staniem jako awaryjniaka wziąłbym.
N73 miała idealnie rozmieszczone głośniki, ale przez niemalże całkowity brak niskich i średnich tonów bardziej brzęczała niż grała, po za tym słabe bebechy, marny procesor i nie dopracowany soft. Jak ten tel kiedyś podobał mi się bardzo, tak przez jego liche parametry raczej do niego bym nie wrócił, no ale miał bardzo dobry wyświetlacz i kamerę. I jednak sentyment pozostał. Jeszcze na tej małej jakby nie patrzeć klawiaturce świetnie mi się smsy pisało. -- (johnson): Nie pomyśleli za to w n73. Dla mnie też solidna, aparat zasłonięty, ale do tej hyba bym nie wrócił.
Tak, ale właśnie przez takie umieszczenie głośniczków miała lepsze stereo od n95 i niestety tylko to. -- (johnson): Co do głośników ja wolałem mieć je po bokach i nie wywracać jej na bok, tylko trzymać telefon normalnie w pionie, a w n73 tak trza było zrobić.