Dźwięk dogorewającej myszki przy niektórych kontaktach
Wróć do Pytania i odpowiedzi#1 Lowca_Androidow
Przeglądając listę moich kontaktów przy niektórych jest odtwarzany taki cichy piskliwy dźwięk, co on oznacza?
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#2 balteam
pewnie, że wykupili oni pakiet sponsorski, albo że są online, bo dźwięki są 2.
jak na moim poście jesteś, to 1 dźwięk słyszysz, jeśli to ten sam, to pakiet sponsorski, jeśli inny, to online.
#3 Julitka
To nie jest dźwięk sponsora, tylko userów online.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#4 Julitka
To takie piknięcie rodem z, nie wiem, automatu, czy co tam. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#5 Lowca_Androidow
Dzięuję.
Dobra, przejrzałem przewodnik po dźwiękach, uważam, że to nienajlepszy pomysł z tymi dźwiękami, dużo lepszym rozwiązaniem była poprzednia wersja tekstowa, było to zdecydowanie czytelniejsze i jaśniejsze dla wszystkich, nawet tych nowych i tych którzy mają wyłączone dźwięki.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#6 Julitka
To już zależy od preferencji, bo mi się nie chce np. czekać, aż mi gadaczka wypowie wszystko i potem dopiero "Online".
Taki może trochę multitasking. :)
Ale propo zawsze dodać można, to pewnie nie jest koszmarnie trudne w implementacji. :)
#7 Lowca_Androidow
Tak, ale możnapozostawić dźwięk i ten co nie chce czekać usłyszy dźwięk jeśli mu to wystarcza, ale wprzypadku wyłączonych dźwięków mamy problem.
Czyli i dźwięk i dopisek, nie wiem dlaczego tak od razu nie zostało to zrobione, po co tak drastyczna zmiana.