Dlaczego korzystając z rozmowy głosowej nie słyszę rozmówcy?
Wróć do Pytania i odpowiedzi#1 magmar Konto zarchiwizowane
Witajcie.
Jak w temacie.
Dlaczego korzystając z rozmowy głosowej nie słyszę rozmówcy?
#2 Julitka
Jak to się objawia?
Czy dotyczy wszystkich rozmów oraz konferencji?
Może rozmówca ma wyciszony mikrofon?
A może musisz go "odciszyć" na liście użytkowników?
Możesz to zrobić w menu kontekstowym na nim.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#3 papierek
i czy to dotyczy wszystkich rozmuwców
#4 magmar Konto zarchiwizowane
Rozmawiałam tylko z jedną osobą. Ona mnie słyszy ja jej nie słyszę.
#5 magmar Konto zarchiwizowane
Nie słyszę również sygnału odbierania rozmowy.
#6 DJGraco
Dobra.
Pierwsze podstawowe. Sprawdź czy w urządzeniach audio w ustawieniach eltena są wybrane właściwe głośniki i mikrofon.
#7 magmar Konto zarchiwizowane
Gdzie to jest?
#8 DJGraco
Naciskasz lewy alt.
Potem idziesz do narzędzi strzałką w prawo. Narzędzia rozwijasz i strzałką w dół szukasz ustawienia. W ustawieniach w kategoriach poszukaj urządzenia audio i tabulatorem już sprawdź dostępne opcje. Jak już wszystko ustawisz daj koniecznie zapisz a nie enter od razu.
#9 papierek
skoro słyszy inne dwięki eltena, to raczej tak. To raczej zależy od ustawień rozmówcy. Może mieć wyciszonego majka i tak dalej, możliwych rozwiązań jest bardzo dużo
#10 Lowca_Androidow
A ja w pierwszej kolejności spróbowałbym rozmowy z inną osobą, aby potwierdzić lub wykluczyć błędne własne ustawienia
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.