Forum

Misty World: Chińskie MMORPG na ostro

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 4 / 34 Następna

nuno69

#62 ·

Jak w AHC
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

pates

#63 ·

Ale co to znaczy
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

mateponczas

#64 ·

A wiecie może, czy ktoś nagrał jakieś krótkie walkthrough? To znaczy:jak się poruszać, jak zabijać i ogólnie, krótko o grze?

zegarmistrz

#65 ·

Wiecie co serwery się posypały bo nie można się zalogować.

mateponczas

#67 ·

Dzięki. Jeśli gra będzie dostępna po angielsku, to jestem w stanie dać jej jakąś tam szansę.

nuno69

#68 ·

No dziękujemy łaskawco :P.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

mateponczas

#69 ·

Arek, ale dlaczego mi cały czas przytykasz? Jak coś, pisz na priv.

patrykuss12

#70 ·

Hejo, słuchajcie jak to z tym zadaniem od szefa, czy tam wójta wioski jest, to znaczy ono jest na jakiś odpowiedni poziom postaci? Aktualnie wygląda to tak, że wchoddzę do tej stodoły ze szczurami, czy tam myszami jakie mam według zadania wybić, noi ginę zanim się rozejrzę gdzie są te szczury. Aktualnie mam wojownik poziom 8. Właśnie jeszcze jedna kwestia: czy da się jakoś wyciszyć, albo wyłączyć tą chińską synteze?

nuno69

#71 ·

1. Musisz nauczyć się obrony przed korozją u mistrza Artura we wschodnim domku.
2. F5.

mojsior

#72 ·

A jak bedziecie chcieli poskramiać węże to umiejętność pływania jest podręczna właśnie tam ale i tak na początek sie potopicie bo skór tych miłych stworzonek ten ktoś was nie nauczy, więc uważajcie na początku na wode.
Polecam robić zadanie z wężami do piętnastego pozionu, dobrze można zarobić i nie wyrzucajcie starych gratów bo przydadzą się wam później

pates

#73 ·

Ja potrzebuję pomocy od startu, bo nie wiem jak zacząć nawet.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

djsenter

#74 ·

A gdzie jestes, na jakim momencie?
Senter San

matius

#75 ·

Ten sam błąd mi wyskakuje przy uruchomieniu przez emulator.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

matius

#76 ·

Wreszczie działa. Tyle, że translate nie chce mi tłumaczyć.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

mojsior

#77 ·

musiz zrestartować nvda czy tam jaki kolwiek inny czytnik ekranu bo gra ma swój jakiś key hook który usypia funkcje screen readerów

mojsior

#78 ·

acha no i tutoriala nie da się tłumaczyć ale nie jest trudne przejście go bez translatora

matius

#79 ·

Dzięki. A jakieś klawisze, bo prubowałem otworzyć pliki pomocy, ale nie są nawet po chińsku, bo po prostu krzaki. Z ansi zrobiłem utf8, ale i to nie pomogło.

mojsior

#80 ·

1 likes
j podstawowy skill.
K to jest patrzenie co jest za tobą to się tyczy empeców potworów i graczy w okół nas.
L to patrzenie na zachód.
Średkik to patrzenie na prawo
O to patrzenie na północ.
I, U, M, N, M i chyba przecinek i kropka to są klawisze umiejętności ataku.
Aby przypisać jakąś umiejętność wybieramy ją z meni umiejętności i naciskamy ctrl +alt+jakiś klawisz jaki chcemy np u.
Kawisze od 1 do 0 to szybkie używanie itemów trochę znane z manamonów.
Jeżeli chcemy przypisać jakiś item to wybieramy sobie jakiś item z eni itemów i wciskamy ctrl +na przykład 1.
W S A D poruszanie się w czterech kierunkach, mapę jest topdown.
Litera b, ustawiamy czy chcemy być pokojowi czy źli chodzi tutaj o pk.
Litera v przełącza nam to co widzimy pod klawiszami radaru k, o, l, średnik.
Mamy do wyboru own side, mpc, monsters, all, players.
Jeśli do litery v dociśniemy alt to cofamy się do poprzedniej kategori.
Z X C V, to umiejętności życiowe takie jak gotowanie, skurowanie.
Robimy tak samo jak z umiejętnościami z ataku jeżeli chcemy przypisać jedną z nich.
Strzałki góra dół to poruszanie się po meni wszelakich.
I tal strzałki lewo prawo przełączają nas po kategoriach takich jak zwierzaki, dobra, ekwipunek, umiejętności, umiejętności życiowe, talenty itp i td.
Prawy ctrl, używanie jakiegoś przedmiotu tudzież ubranie ekwipunku albo rozebranie.
tego co mamy na sobie.
Shift delete usunięcie czegoś z placaka takie permanentne.
Lewy ctrl, nie wiem do końca ale chyba pozwala na podąrzanie za graczem.
Capslock to zmiana programu z umiejętnościami mamy dwa programy.
spacja natychmiastowe użycie podstawowego ataku albo innego skila który jest wybrany działa na wszystko niezależnie czy coś namierzymy czy nie.
Akcent inaczej tydla to karta postaci klawiszami wsad przechodzimy po meni, strzałki góra dół nadal przełączają nas po meni z ekwipunkiem a nie działa w obrębie tego meni.
ctrl plus enter to inne meni gdzie możemy sprawdzić ping czy zmienić inne opcje, tak samo przełączamy się po opcjach wsadem nie strzałkami.
To chyba tyle z podstaw klawiszy do nawigacji.
Wystarczy że wykorzystasz tą klawiszologie którą tu napisałem a przejdziesz tutorial.
Rozmawiaj z kim się da, zabijaj co się da.
W razie czego patrykuss12 podrzucił link do angielskiego tutoriala więc dasz radę, jesteś inteligentny więc se poradzisz.
Poprzednia 4 / 34 Następna