Forum

Misty World: Chińskie MMORPG na ostro

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 25 / 34 Następna

exterminator

#482 ·

Ja powiem tak: MW Poprostu lubię, dopuki single player content mi się nie skończy to będę grać. Nie lubię dołączaćdo teamów lub do gangów. Do jakiego momentu jest możliwe granie samemu?
Time to exterminate.

Zuza

#483 ·

A ja właśnie lubie :)
Boże, błogosław obsługę
klienta.

matius

#484 ·

Część zadań wymaga współpracy. Wkońcu to gra ememo RPG.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Paulinux

#485 ·

Warstwa single jest ciągła, aczkolwiek dużo wolniej się wtedy progresuje postać
Happy hacking

matius

#486 ·

Tak, choć część lokacji, jest zamknięta dla pojedyńczych graczy, np świątynia w północnym mieście od Sanset City.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

martinus

#487 ·

Fajnie się gra razem z innymi jeśli chodzi o tę grę. Tam gdzie jest możliwość zrobienia jakiegoś questa samemu to będę próbował, ale jak gdzieś trzeba większą grupą się wybrać to też nie odmówię. choć fajniej moim zdaniem gra się solo
May the force be with you!

daszekmdn

#488 ·

Teamy to najlepsze co jest w tej grze ;).
Ja osobiście nie przepadam za singlem gdziekolwiek, a za singlem online to już w ogóle.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

djsenter

#489 ·

Nie ma nic złęgo w teamach, wtf?
Senter San

zegarmistrz

#490 ·

Jaką macie strategię, na przyporządkowywanie umiejętności, pod jakimi klawiszami przeważnie?

daszekmdn

#491 ·

Pod tymi które można? :D Kilka tylko jest.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

matius

#492 ·

Pierwsze podstawowe, dopuki nie dostane innych lepszych, to daje od n w prawo.

Zuza

#493 ·

Edytowano
nie wiem gdzie to dać: czy nasz gang ma jakiś server na discordzie?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

matius

#494 ·

Chyba nie, ale można zrobić. :)

Zuza

#496 ·

Ale w ogłoszeniach nic nie widziałam
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Paulinux

#497 ·

Bo się wszystkie wyrypałyy przecież
Happy hacking

Zuza

#498 ·

Aaa, no tak
Boże, błogosław obsługę
klienta.

nuno69

#499 ·

jest w Introduction
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Zuza

#500 ·

Wiem, już mam
Boże, błogosław obsługę
klienta.
Poprzednia 25 / 34 Następna