Gry telewizyjne/pegazusowe.
Wróć do Dostępne gry video#1 rafalko112
Witam. Czy ktoś z was może grał w takie gry podłączało się takie urządzenie do telewizora wkładało się taką jakby dyskietkę i ja w dzieciństwie w to grałem. Oczywiście na czuja. Ale do żeczy. Powstał emulator dzięki któremu można grać w takie gry. Linki podrzócę puźniej zrobiłem let'splay z tego na yt. Ale pytanie do was. graliście może w takie gry?
#2 matius
Masz namyśli z pokroiu pegazusa? Jeśli tak to grałem.
#3 rafalko112
Tak. Właśnie tak.
#4 pates
ja grałem na ps2 w mortal combat na turnieju i multi z inną osobą. Rafał podrzuć linki ale chyba nie tu bo tu chyba nie wolno ale do plików udost chyba można
#5 daszekmdn
Wolno wolno. Linki do emulatorów można chyba wrzucać, tylko piratów nie można.
Grać grałem i nawet potrafiłem Mario do któregoś poziomu przejść.
#6 pates
skoro tak to zapodajcie link do rhythm heaven które wgl pod telewizyjne podchodzi a do Rafała battery to twoje save a nes to chyba nie pegasus
#7 misiek
Nes to konsola od Nintendo, a Pegazus to zwykły chińczyk.
#8 pates
właśnie więc nie to samo ale pegasus chyba lepiej znany ale oba mają jakość dźwięku ze starego gameboya ale czemu się dziwić?
#9 misiek
Pates- w Polsce napewno. Miałem znajomego Ruska, który swego czasu na bazarku i giełdzie sprzedawał tego multum.
#10 daszekmdn
@pates to praktycznie to samo, bo działały na nim gry z Nesa jeśli dobrze pamiętam, tylko była to podróbka.
#11 rafalko112
Witam. Oto link do emulatora i gier. http://www.gry-pegasus.xaa.pl/Romy.html link
#12 tajan1991
dobra, tylko czy zagramy.
Jak jeszcze coś widziałem to ogrywałem wszelkie plansze z mario, grałem w kowbojów w kaczki, w tenisa w klocki i coś z bakteriami było.