Forum

Koniec projektu Klango Network

Sieci społecznościowe

Poprzednia 7 / 21 Następna

lukasz1993258

#121 ·

ten kto ma apki klango np sket, i td, to jeśli jest możliwosc, to ja bym prosił
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

markus1234

#122 ·

Ja też bym poprosił o wszystkie aplikacje klango.

Celtic1002

#123 ·

O, to to to, ja też. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

daszekmdn

#124 ·

2 likes
Boże, ludzie. Przecież możecie je jeszcze pobrać. Masakrrrra.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Celtic1002

#125 ·

No chyba, że ktoś nie może się zalogować z poziomu aplikacji, bo się nie da, tak jak ja. :P
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

lukasz1993258

#126 ·

ALE HM POTEM BY BYŁO TO PROBLEMATYCZNE
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#127 ·

2 likes
Konto gościa?

lukasz1993258

#128 ·

ALE JAK P[OBIERZESZ TO ZKONTA GOŚCIA, JAK TE APKI JESZCZE SĄ NA IHC SERWERZE

Celtic1002

#129 ·

Nie da sie nic, u mnie w ogóle się aplikacja nie otwiera, jest tylko melodyjka, a potem nic, zero.

Anna Frankowska

Puszkin

#130 ·

Archiwum Grubaska zajmuje 42 mega, na głosowym si udzielałem, ale mało wnoszące te wpisy były. Nie wiem ile zajmuje archiwum Grześka1993, bo nie mogę go pobrać, mówi się trudno.

johnson

#131 ·

Moje 100 z kawałkiem.

Celtic1002

#132 ·

A ja swojego nie mogę pobrać, ani chromem, ani firefoxem i ubolewam, bo, kurczę, dużo tam tego było.

Anna Frankowska

mikolajholysz

#133 ·

ale że jak to? gdzie masz problem?
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

Celtic1002

#134 ·

Mam nagłówek Data Export, a pod nim Nagłówek Twoje rzeczy.

Anna Frankowska

lukasz1993258

#135 ·

DAJ NA DATA EKSPORT TAB ZRESZTĄ MOGĘ POMòC JAK COŚ

daszekmdn

#136 ·

2 likes
Tylko, że problem nie jest w kwestii znalezienia archiwum, lecz w jego braku.
Tu może tylko pomódz Simplito.

Celtic1002

#137 ·

A jakiś kontakt do nich? Bo w sumie szkoda by było tego nie odzyskać. ps. Tabulator też nie działa.

Anna Frankowska

pajper

#138 ·

2 likes
Wygląda na to niestety, że obecnie jedynym interesem Simplito jest utrudnianie spraw archiwizacyjnych i grożenie prawem, nie widzę żadnej innej inicjatywy powziętej przez nich. No cóż, to przykre.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

lukasz1993258

#139 ·

CZEKAJ ZARAZ CI WYŚLE COOŚ GŁOSOWEGO

Celtic1002

#140 ·

Szkoda, szkoda, naprawdę...

Anna Frankowska
Poprzednia 7 / 21 Następna