Koniec projektu Klango Network
Wróć do Sieci społecznościowe#241 violinist Konto zarchiwizowane
fajnie gdyby kiedyś tam w jakiejś przedchwilnej albo i nie przedchwilnej przyszłości pojawiły się podcasty ;)
#242 lukasz1993258
dotyczące klango?
#243 Irniss
chętnie bym sobie pobrała swoje archiwum ale... Konto zakładałam na maila, którego już nia ma :D a hasła nie pamiętam ;)
#244 violinist Konto zarchiwizowane
ja tam sobie spróbuję to pobrać :D
#245 Irniss
jee zgadłam swoje własne hasło i arhiwum pobrane.
Ale ja głupoty czasami pisałam xD
#246 hryniek
ooo nie, ja muszę też to poprzeglądać, niestety na partycji extowej utknęlo, chyba, że jeszcze raz pobiorę.
#247 daszekmdn
Warto pobrać jeszcze raz, bo zaktualizowali.
#248 pates
a co tam nowego dodali?
#249 Celtic1002
Co do tego archiwum, co oni niby zaktualizowali, powiem Wam, że to dziwna sprawa jest.
Mam dwa. Poprzednie, które mi naprawili i to niby nowe. Ale w tym nowym, jak wyszukuję po frazie w wiadomościach wysłanych, a zdarza mi się to, bo szukam jednej rzeczy, która jest dla mnie dość istotna, nie znajduje mi wiadomości po tej konkretnej frazie, a w tym starym, gdzie wiadomości wysłane nie mają rozszerzenia txt, już owszem. I teraz sobie wyobraźcie, że po tej konkretnej frazie w tym starym archiwum znajduje mi 297 elementów. Do każdego dopisywać txt? Szaleństwo.
Anna Frankowska
#250 daszekmdn
Moje archiwum miało wcześniej 1.1 gb teraz 950 MB więc chyba coś zepsuli po prostu przy poprawie poprzedniej rzeczy, tylko wpisy z bloga są bez nowych linii i komentarzy, więc sam poodzyskuję je chyba metodą ctrl+a ctrl+C ctrl+V
#251 Celtic1002
A moje miało 84 MB. Jakim cudem? :O
Anna Frankowska
#252 daszekmdn
Głosowe?
#253 Celtic1002
Ale to co, myślisz, że nie wrzucili mi głosówek? Na to by wychodziło. A pytałam ich, czy da się głosowe rzeczy odyskać. No chyba, że mówisz o forach.
Anna Frankowska
#254 daszekmdn
Głosowych message chyba nie ma z tego co ktoś pisał, a na forach głosowych najwyraźniej mało się udzielałaś.
#255 Celtic1002
Widocznie tak. :) To wszystko jasne. ;)
Anna Frankowska
#256 Celtic1002
Tak czy inaczej, dopisywanie .txt do każdego pliku mnie... drażni. :D
Anna Frankowska
#257 hryniek
aaa to już wiem dlaczego mi wszystko działało, ja to z czegoś jedynego i słusznego otwierałem, z resztą @Celtic nie musisz nic dopisywać, ustaw żeby CI notepad otwierał pliki bez rozszerzenia. Tam jak masz to okienko klikasz więcej, wybierasz notatnik i chyba tam powinno być takie śmiszne cuś do zaznaczenia.
Ja sobie przeglądam włąśnie moją historię i ja 90% nie pamiętam. Nie wiem czy ja wyparłem przeszłość czy co.
#258 Celtic1002
No właśnie się tak nie da niestety. Nie ma tego pola do zaznaczenia i za każdym razem muszę wybierać mu, że chcę otwierać notatnikiem.
Anna Frankowska
#259 hryniek
Eh, dziesiątka., to się pewnie da gdzieś w skojarzeniach plików ustawić.
#260 pates
a mi dodało wpisy z bloga których przettem nie było, mam oba archiwa