Na iOS sprawa jest prosta. Napisanie tego jest możliwe na dwa sposoby. Może to działać tak jak ADBMan, ale będzie to od użytkownika wymagało Jailbreaka. DRuga opcja, to napisanie nakłądki na iTunes, i nad tym łaśnie pracuję, choć nie ukrywam że do wydania ADBManagera to będzie mój priorytet.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Do listy zmian doszło -Dodano; kopia może być tteraz opcjonalnie synchronizowana z serwerem Nuno, bądź też innym, obsługującym protokuł FTP. Ale nie wiem czy to się pojawi, bo nie chcę pozwolić aby komuś coś wyciekło. CO myślicie?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Może z dowolnie wybraną chmurą, jeśli ktoś takową posiada
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
No tak, ale tjeśłi to są jakieś dodatkowe koszty to nie bawiłbym się w to, bo tu trzeba by było dac możliwość wyboru jakiejś chmury, dropbox jest drogi, a darmowa werjsa mamało przestrzseni.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Ja bym ten alternatywny ftp dodał. Niekoniecznie każdy musi uznawać twój serwer za bezpieczny :ddd. Za to jest na świecie parę osób, które zdają sobie sprawę z paru rzeczy i wolą kopiować na własne. Ostatecznie traktujmy ludzi jako odpowiedzialnych za to co robią.
Trudno mi się wypowiadać za innych, dodatkowe koszty nie są mile widziane tym bardziej, że z tej opcji sądzę, że niewiele osób skorzysta bo i transfer nie jest zbyt szybki, a jakby nie było to trochę GB do wysłania, a i koszty chmury niemałe. Autosynchronizację kontaktów bym zrobił, że po podłączeniu do komputera automatyczniezgrywają, a potem aktualizują się kontakty,.
Hm... może czegoś tu nie rozumiem, ale z tego, co pisałeś zastanawiasz się czy dać użytkownikowi możliwość wyboru serwera albo twój albo inny i zastanawiasz się czy ten wybór dać, bo obawiasz się, że użytkownik coś zrobi nie tak i pośle w świat kopię. Dobrze myślę?
No tak, teraz jest wybór mojego serwera, i jest napisane że ja nie gwarantuję 100% bezpieczestwa, oraz inny serwer FTP, gdzie użytkownik podaje host, port, nazwę użytkownika, hasło i on zapisuje.