Signal zamiast Whatsappa?
Wróć do Oprogramowanie#81 monstricek
Ale i tak wyjdzie na to, że z połowy możliwości, np z dzwonienia i normalnej obsługi wiadomości głosowych za pomocą takiej wtyczki raczej nie skorzystać. Nie widziałem jescze adekwatnego wsparcia takich opcyj w Mirandzie.
#82 midzi
Ostatnio wróciłem do signala. W końcu nie blokuje odtwarzania wiadomości głosowych, a w wersji desktopowej i ponoć na Androidzie da się nawet je przyspieszać, na iOS tego nie znalazłem, przynajmniej na razie.
#83 Monia01
Tak, na Androidzie się da. A jak to zrobić na desktopie?
🇺🇦 🇵🇱
#84 balteam
a dalej coś tam pyka pasek odtwarzania procentów przy odtwarzaniu wiadomości? Może kiedyś jeszcze zainstaluję to, tylko ludzi tam nie mam eh.
#85 Monia01
Chyba nie
-- (balteam):
a dalej coś tam pyka pasek odtwarzania procentów przy odtwarzaniu wiadomości? Może kiedyś jeszcze zainstaluję to, tylko ludzi tam nie mam eh.
--
🇺🇦 🇵🇱
#86 midzi
@Monia01, Obok przycisku do odtwarzania wiadomości, kiedy zaczniesz ją odtwarzać, pojawi się stosowny przycisk, pozwalający na jej przyspieszenie. Domyślnie będzie opisany jako 1x. Niestety, to przyspieszenie ustawiasz per wiadomość. Z ciekawości, w Androidzie też tak jest?
#87 Monia01
Tak, niestety tak.
🇺🇦 🇵🇱
#88 midzi
A to szkoda. Początkowo, jak to testowałem, to myślałem, że ustawia się to per chat i to miałoby więcej sensu.