Poszukuję na teraz komuniaktor do konferencji
Wróć do Sieci społecznościowe#1 balteam
Witajcie, szukam komunikatora dla 14 osób, messenger do dupy jakość jak się domyślam.
Co polecacie i dlaczego? Musi to mieć rozmowy głosowe, wyciszani mikrofonu pewnie push talka nigdzie nie ma na szybko, tt odpada nie jest aż tak łatwy dla wszystkich.
Może jest coś gdzie mogę stworzyć pokój i udostępnić linka?
Z góry dzięki za szybkie odpowiedzi.
a no i z telefonu żeby dało sięwejść niektózy będą niewidomi inni niewidzący.
#2 Paulinux
Na himawari stworzysz pokój i wyłączysz nawet ugorszenia z przeglądarki, ale nie ma ptt.
Na Teamspeaku jest ptt, ale nie stworzysz pokoju
Hm, może Google Meet albo Discord?
#3 balteam
Dobra jak google meet radzi sobie na ios? na nadku chyba jakośdało się dołączyć.
#4 balteam
A himawari wgl jaki ma adres, bo na himawari.ml pojawia się cudny komunikat: fuck of, lmao.
#5 Paulinux
himawari.app
#6 balteam
Dzięki, testowałaś to na kilkanaście ludzi? Od messengera powinno być dobre ,zalogowałem się, jest ładnie mute przycisk, więc chyba styknie.
#7 balteam
hm, na androidzie kolega wchodzi i ma komunikat po wejściu w link himawari i posleszu już pokój:
leasing
Także google zostanie.
#8 zywek
Ja nie rozumiem, czeo wy nie ogarniacie w konfiguracji team talka...
#9 balteam
Wątek już nieaktualny, dzięki Paulinux za podpowiedzi.
#10 tomecki
Chyba kiedyś będę musiał zrobić taki prosty przepis jak stworzyć coś na TT tak, aby ktoś, kto się nie zna mógł dołączyć. Oczywiście warunkiem musi być to, że ten, kto to zakłada ma dostęp do jakiegoś serwera no i sam coś tam ogarnia.
#11 balteam
nie jest to jakoś trudne, ale są prostrze komunikator ktoś zainstaluje nie blinda itd.
#12 longshoot
wystarczy komuś dać plik tt i nic nie trzeba konfigurować.