Gry audio (dyskusja ogólna)

Manamon!

Założony przez pates 462 wpisy ostatni wpis 4 lata temu Strona 5 z 24

ja mam wszystkie 158 manamonów to jak coś to mogę pomóc

Jak stadion wybuchnie to znajdujesz się w paladin points. Itam wysłuchujesz scenki lecisz helikopterkiem
do snowstar city odpoczywasz wracasz na paladin point walczysz z sierrą i lecisz do sancotcity i idziesz
na plarzę i tam powinieneś móc pływać.
radio plays is super

bo najpierw musisz tam dopłynąć włąśnie z sancod chyba.

tylko nie moge pływać naciskam na tym dźwięku wody enter, i jest ten komunikat żeby uważać
https://t.me/kacper1999

gdzieś musi być takie coś jak opal bay nie pamoętam dokłądnie jak tam się szło już

tak jak powiedziałem nie pamiętam. Proponował bym tobie abyś użył poradnika, a w poradniku wszystko jest
napisane

Poszukaj na audiogames.net albo na forum.audiogames.net
radio plays is super

Witam Jeśli masz wszystkie, to pewnie i maż też elektrycznego, co ma nieskończone user points? Jak go
zdobyć?

--Cytat (longshoot:
ja mam wszystkie 158 manamonów to jak coś to mogę pomóc

-- Koniec Cytatu
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

user points?

zależy o którym mówisz

Mówię o Galvanie. A co jest na 155. 156. 157. 158 w manapedji?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

155 eognios, 156: iroadium,157: tabalus, 158: peggisen

I jak zdobyłeś iradium, bo przecierz z nim się walczy. I te też jak zdobyć?

proponuje ci znaleść poradnik do anamonów

bo nie chce nic spojlować zanim nie ukończysz gry

Zostałem mistrzem.

Uwaga Spoiler.
Iradium pokonałem, ale narazie nie mogę wejść za bramę w tym mieście co wystrzelili manamona w kosmos.
czy jakoś tak było.