qbraille, jakie to wielkie czy ciężkie? Mantisa nie nie, kompletnie nie, jakiś taki dziwny się wydaje. Klawiatury brajlowskiej nie ma, no i jak słuchałem podcastu Roberta to nie dla mnie jest modliszka.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
No i o takie coś mi chodziło. Generalnie mam plany nosić to do szkoły głównie na biurowe przedmioty, ze względu na formatowanie, no i jeszcze np na rosyjski się przyda linijka. Jak to działa z jabłkiem, masz możliwość sprawdzić?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
tu niestety nie pomogę, z apple nic nie mam. Ale co ci jeszcze mogę powiedzieć to ma to jeszcze swoje kable w zestawie, zasilacz i etui, więc nie ma strachu, że obijesz czy cuś. Notatnik jest całkiem przyjemny tak jak i cały system w ogóle
Ja widziałem Brallianta, ale jakiegoś starszego w 2017 roku. 40 znakowy, wielkości mniej więcej mojego focusa, trochę mniejszy, ale o najważniejsze metalowy i waga tak gdzieś na rękę to z 500g. Jeśli chodzi o ostrość punktów to w ogóle nie były ostre, były tak mocno zaokrąglone. Nic więcej nie powiem, ja widziałem tą linijkę tylko przez jakiś czas ma ją mój znajomy, który praktycznie w ogóle się nie udziela w społeczności Niewidomych