Propozycje, czyli co chciałbyś usłyszeć na Pixel Blind?
Wróć do Galeria społeczności#1 daszekmdn
Witajcie.
Niektórzy z Was wiedzą, że od 2014 roku prowadzę kanał letsplayowy na Youtube.
Letsplaye są wyłącznie z gier typowo dla Nas lub dla Nas dostępnych.
Link do kanału podałem w innym wątku, lecz jeśli ktoś nie zna, mogę wysłać i tutaj.
Od 2017 nagrywam raczej z sensem, wcześniejsze materiały w większości zostały ukryte. Staram się opowiadać o danej grze etc.
Pytanie do Was mam następujące:
Co chcieli byście usłyszeć na PB? Możecie podać swoje ulubione tytuły, lub takie, z którymi chcielibyście się zapoznać. Oczywiście wiadomym jest, że nie wszystko nagram, bo po pierwsze nie wszystkie gry są w moim typie a po drugie nie we wszystko umiem grać. :)
Jeśli chcecie abym kontynuował jakąś zapomnianą dawno nie uaktualnianą serię dajcie znać, a może do niej wrócę?
Im więcej propozycji i użytkowników oglądających, tym większa motywacja.
Pozdrawiam. :)
#2 daszekmdn
Mógłbyś podać więcej informacji? :)
#3 matius
Ja napewno BK2, ShadowLine.
#4 pates
daj link proszę, A co do propo rhythm heaven, rhythm tengoku, pokemon crystal access, manamon, bk1, bk2, bk3 dobrych letsplayów do tego nie
ma z wyjątkiem Liama Ervena
#5 nuno69
Battle Of Armageddon, jestem bardzo ciekawy jak z tą grą byś sobie poradził :D. Ja miałęm nieziemskie problemy ale już po. Czekam na pełniawkę.
#6 mojsior
myślę że a heroes call, manamon, no i seria bokurano mile widziana
#7 nuno69
Bokurano jak najbardziej, ale 1 i 2. Trujki jest przesyt jeśli chodzi o let's playe.
#8 mojsior
po polsku to chyba jeszcze nie było
#9 matius
No trujką też można zrobić, a Manamony OK i A.h.c. też.
#10 daszekmdn
HM więc wracam na 100 procent do nagrywania BK2.
#11 nuno69
Yeah!
#12 matius
Jeeeee.
#13 pates
o taaaak! Dasz link do kanału
#14 daszekmdn
#15 pates
dzięki
#16 daszekmdn
Dzień dobry! wracam do regularnego nagrywania, (Taaa ciekawe na ile :D), ktoś pytał o Adventure at C, będzie! W końcu to moja ulubiona gra.
Obok głównej kampani będę też przechodzić niektóre stage. Jeśli macie jakieś swoje i chcielibyście żebym nagrał z nich odcinek dajcie znać. :)
A, czy ktoś jest zainteresowany livestreamami?
#17 matius
A do tego nie jest potrzebna konkretna liczba widzów?
#18 daszekmdn
nain
#19 longshoot
wiadomix nawet z jakiegoś multi można streama zrobić jak coś będzie albo chociażby z crazyparty :D
#20 matius
Oooooo, to ja na serwer się pisze. Jak nie głosowo, to chociaż na drużyne.