A myślałem, że temat loga już został dawno zapomniany, a Apple stało się firmą jak każda inna, ale jak widać nie tutaj. Logo Samsunga też jest tego warte, a tylko przypomnę, że aktualnie mają jeszcze droższe zabawki.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Tylko zauważ jak te ich aktualne średniaki wyglądają i jak są wykonane, jak zabawki z odpustu, gdzie każda inna firma robi to lepiej. Fajna metalowa seria A niestety dawno temu się skończyła. I tak, wtedy to były dobre telefony i dobrze wyceniane. Teraz to szkoda szczępić ryja, gdzie 2 koła kosztuje plastikowy a nie przepraszam, glastikowy badziew.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Hmm. wiecie co, może i 2k za plastik, to słabo, ale powiem szczerze, że kiedyś to była normalka. Dodam też, że sam 2 lata temu myślałem, że to słabo, iż Motorola, którą mam za prawie 3k jest plastikowa, ale jak mi parę razy upadła i nic jej nie jest, to już mi ten plastik tak bardzo nie przeszkadza, mało tego, taki telefon jest też zauważalnie lżejszy. Zastanowić można się nad metalem, ale szkło jest ryzykowne, pamiętam swego czasu, jak truchlałem o Galaxy s6, które miało piękną, śliską taflę szkła na tyle i fakt są pokrowce, ale czasem nie można ich wkładać. Ostatnio musiałem motorolkę rozebrać z pokrowca, bo takie były upały i się grzała. A jeszcze w temacie, to moim zdaniem ładowarki powinny być zawsze, ewentualnie wersje bez i z, co ciekawe, samsung śmiał się, że Iphone nie mają jacka, a sam go potem zabrał, z braku ładowarek też się śmiał i zrobił dokładnie to samo, więc jeśli o to chodzi, to faktycznie, słabo.
Tylko że, kiedyś ten plastik był wieeeeeele lepszej jakości i o ironio, modę na to pękające i rysujące się od samego patrzenia gówno zapoczątkowała Nokia i Samsung wprowadzając takie badziewia jak 6120 classic, n81, czy n96, podczas gdy wtedy Sony ericsson, czy nawet Motorola miały dalej solidnie wykonane telefony. Na szczęście na wiele lat to zanikło na rzecz metalu i szkła, ale wróciło niestety.
Miałem 6720 classic, i u niej tył chyba był metalowy. Mnie osobiście podobają się metalowe plecki. Ewentualnie te eksperymenty z innymi materiałami jak robi to np. realme z jakichś tam ekologicznych materiałów też są fajne, a jeśli już szkło, to oby było matowe.
Fajnie była wykonana? Wiesz ile tego widziałem połamanego w mniejszym lub większym stopniu? -- (pates): 6120 była wykonana generalnie fajnie, tylko spasowanie elementów pozostawiało wiele, wiele do życzenia.
--
Mnie się też połamała. -- (misiek): Fajnie była wykonana? Wiesz ile tego widziałem połamanego w mniejszym lub większym stopniu? -- (pates): 6120 była wykonana generalnie fajnie, tylko spasowanie elementów pozostawiało wiele, wiele do życzenia.
--
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"