Przede wszystkim zużyta i wytarta głowica pisząca. Rzecz raczej nie do od ratowania. Po za tym- skakała przy pisaniu co kilka odstępów. --Cytat (pates): uh. Ale rdza czy co?
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ja posiadam dwie Eriki, i dobrze się trzymają. Tylko w jednej odpadła część, która oznajmuje zakończenie linii dźwiękiem dzwonka. Niewiem to chyba jakaś sprężynka chyba.
Życie z kimś jest łatwiejsze wtedy kiedy ktoś ciebie kocha bezgranicznie.
możliwe, ale jak dla mnie ta głowica ma jakiś wózek więc to on poszedł chyba. Jedna z moich maszyn ma ztarte te gumowe kułka na wózku do zera i ruchomą śrubę, a jest to ta sama którą kolega uszkodził. Ponadto piszczy przy pisaniu.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Pates- głowica porusza się po metalowo-gumowej szynie, a mechanikę napędza łańcuch na rolkach, i to była bardzo dobra opcja, a nie gówniane plastikowe żyłki jak w tych innych badziewiach.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
AAAAAAAAA, Pates, człowiecze, dla czego ty poprostu nie poczytasz o tym na internecie, zamiast zadawać pytania tu? Naucz się szukać. To ci nie raz pomoże w życiu. Link jest pierwszy na liście w google: http://www.phuimpuls.pl/?791,braillenotetouch