Sequence storm do dostania za darmo!
Wróć do Galeria społeczności#1 patrykuss12
Witam serdecznie, właśnie jak w temacie z okazji celebrowania rocznicy serwera Diskord dla sequence storm, autor wszystkim chętnym do 1 grudnia rozdaje darmowe kopie gry, tudzież DLC. Możemy zamówić 2 pozycje czyli grę i sound track, lub dowolny dodatek, albo 2 dodatki do gry jeżeli mamy już zakupioną. Warunki: gry nie możemy kupować komuś, jedynie sobie, musimy posiadać konto steam, musimy podać niezbędne dane do kontaktu, a także odesłać potwierdzenie o sukcesywnym aktywowaniu produktów.
Polecam, żaden bubel czy inne oszustwo to nie jest, sam od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem 2 dodatków do gry i przed chwilką je aktywowałem, także wszystko działa jak należy. Polecam po szczegóły i w celu otrzymania dodatków zajrzeć na audio games forum pod niniejszy wątek.
https://forum.audiogames.net/topic/37588/accepting-all-purchase-requests-for-sequence-storm-until-december-1st/
Myślę, że warto się zaopatrzyć, szczególnie tym, którzy wahają się co do zakupu gry, chcą spróbować dobrej gry rytmicznej połączonej z futurystycznym racingowym stylem. Gorąco polecam i życzę owocnego skorzystania z okazji.
Przypominam akcja trwa do 1 grudnia, także nie warto się wahać
#2 balteam
Ma ktoś nagranie jak to przechodził? Nie wiem czy mi się chce to pobierać bo trochę nie moje klimaty, chętnie bym sie zapoznałz czymś.
#3 pates
Na itch też można, ja dostałem 2 dlc na itch
#4 Paulinux
Elegancko, dzięki :)
Zastanawiałam się, czy nie kupić, a tu taka niespodzianka
#5 pates
Można zamykać, bo już nie da się tak zdobyć gy.r