Instrumenty i gadżety muzyczne
Wróć do Kultura i sztuka (forum mieszane]#1 pates
#2 pates
Wsumie, to czemu tu taka cisza? d
#3 mustafa
Może nikt nie chce się chwalić swoim talentem.
#4 Zuzler
#5 mustafa
Jakaś kołatka czy coś?
#6 mustafa
Albo klawesy
#7 Tygrysica
Nie, klawesy miały trochę wyższy dźwięk, chyba, że były różne, mnie to brzmi jak dwa drewniane wieszaki. XD
#8 pawlink
Klawesyn to raczej nie, ale może Zuzler rozmontowała jakiś ksylofon i ma te sztabki, albo drewniane cymbały, jeśli coś takiego w ogóle jest.
#9 Zuzler
Nie nie nie misiaczki. Pałeczki do grania na perkusji.
#10 lalar123
Mnie też podoba się mniejsza wersja klawesynu o nazwie szpinet, oraz coś takiego co zwie się perkusja elektroniczna. Jest to taki stół na którym są kwadraciki i w nie się pałeczkami uderza. Tak samo słyszałem o elektronicznych skrzypcach.
#11 lalar123
Jestem bardzo ciekaw jak one wyglądają. Może ktoś widział? Sorrki za wontek podwójny ale coś mi się po mintuliło.
#12 tomecki
Oo, pałek to mnie się zostało się jeszcze kilka par i kilka jakichś osobnych. Zapewne coś złamałem, a coś zgubiłem.
#13 lola
#14 anna_cz
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!
#15 wesolek
Ale to urocze. :)
Zuzler, kurde, żebym wcześniej tu trafił, to bym wiedział, co to za dźwięk. :D Nie posądzałem Cię, że pałami wywijałaś, hi, hi, hi, hi.
Ja poniżej wrzucam cover na basówce. Jakość może średnia, ale uwierzcie, że poprzednie były o wiele gorszej jakości. :D
#16 Zuzler
Oo, panie, waliło się, waliło. <3 A teraz dojrzewam do wypożyczenia cajóna, więc może będzie więcej walenia.
#17 wesolek
Bezwstydnaś... Dobrze, dobrze. :D Innymi słowy: na-pier-dalać, na-pier-dalać! :D
#18 MarOlk
Organki, djembe i bongosy. W sumie teraz toto leży i się kurzy...