Transkrypcja
Zapewne wielu z was wiadomo, że radio Humbi przestało nadawać, ale ono nadaje do dzisiaj w internecie, ale wiecie co jest najciekawsze? Zaprezentuję wam następny post.
Zapewne wielu z was wiadomo, że radio Humbi przestało nadawać, ale ono nadaje do dzisiaj w internecie, ale wiecie co jest najciekawsze? Zaprezentuję wam następny post.
Bezpieczna podróż samochodem? Tylko z nami.
No co, kierowcy mogą sobie słuchać radia w internecie.
Dokładnie.
Niestety nie usłyszałem, co powiedział Dasiek w swoim poście, natomiast jak chodzi o radio kierowców, to oni starają się, w tej chwili nie pamiętam dokładnie o którą częstotliwość, w każdym razie o częstotliwość w Radomiu. Ciekawe, czy im się uda biorąc pod uwagę to, co się działo ze czasów Radia Hobby. No szczerze, nie wiem czy trzymać za nich kciuki czy nie, nie moja bajka, nie mój temat, nie słuchałem Radia, nie no kiedyś może słuchałem, ale to były stare dobre czasy 2009-2010, wtedy Radia Hobby słuchałem, teraz to tak w ostatnich latach nie słuchałem, no ale zobaczymy, może się uda.
Ciekaw jestem jak się to ma do nazwy Radia Kierowców w sensie magazynu informacyjnego, który jest jedynce. Ale przecież to się nazywa właśnie Radio Kierowców i kiedyś, a nie to się nazywało Radio Truck, ale te wiadomości dla kierowców nazywają się właśnie Radio Kierowców. Ciekaw jestem czy nie mieliby problemów tamci państwo z tego powodu. A co do wszechobecności internetu i tego, że można słychać w podróży, no to bym nie był takim entuzjastem. Z tego powodu, że sorry, ale w zadubsku małym na trasie S3, czy tam jakakolwiek inna, to się nie sprawdzi. To będzie się wcięło, to będzie lagowało, także ciwi mnie, że taki projekt powstał. I będzie się dystrybuował właśnie, czy dystrybuuje się przez internet, bo to jest trochę słabe.
W tym roku Muzeum Tatrzańskie odchodzi 130-lecie i z tej okazji zbiera wspomnienia, zdjęcia i inne pamiątki związane z Juliuszem Zborowskim, etnografem i językoznawcą w latach 1922-1965 dyrektorem muzeum. Obecne dyrektor i pracownicy tej placówki zwracają się z prośbą o poszukanie zdjęć i innych pamiątek związanych z panem Zborowskim, a wszystkie informacje można nadsyłać m.in. na adres mkwiecińska-muzeum-tatrzańskie.pl. I na zakończenie jeszcze jedno zaproszenie. W Kościelisku 16 lutego będzie miała miejsce zabawa ostatkowa. Dzień dobry Państwu, witam serdecznie, nazywam się Jolanta Szczepaniak, jestem z Koła Gospodyń Wiejskich Kościelisko. Jak co roku chciałabym zaprosić na zabawę ostatkową o tematyce Zgadnij Kim Jesteś, to są postacie z filmów. Prosimy o przebrania oczywiście i chcielibyśmy Was wszystkich serdecznie zaprosić, nie tylko z Kościeliska, ale z Zakopanego i z okolic. Na 16 lutego... W Kościelisku 16 lutego o godzinie 20 w Domu Ludowym w Kościelisku. Zapraszamy serdecznie. Myślę, że się pobawimy, potańczymy, no i jeszcze raz Was pięknie pytam, żebyście przyśli syćka w koło. Wspomnę, zabawa ostatkowa w Kościelisku 16 lutego, start o godzinie 20, zagra zespół Akord Zżywca, mówiła Jolanta Szczepaniak z Koła Gospodyń Wiejskich z Kościeliska. Były to wiadomości w Radiu Aleks. Wspomnę, zabawa ostatkowa w Kościelisku 16 lutego, start o godzinie 20 w Domu Ludowym w Kościelisku. Były to wiadomości w Radiu Aleks.
to nawet z Krakowa mogę odebrać.
Tak, Radio Alex. Bardzo dobrze też tą stację znam.
Podczas posiedzenia Lokalnego Towarzystwa Naukowego w Brnie zaprezentował sformułowane przez siebie reguły przekazywania cech dziedzicznych. W 1928 roku odbył się pierwszy transatlantycki przekaz sygnału telewizyjnego z Londynu do Nowego Jorku. W 1963 roku władze amerykańskie zakazały swoim obywatelom podróż na Kubę. W 1993 roku Czechy i Słowacja wprowadziły własne waluty w miejsce Korony Czorosłowackiej. W 2010 roku lawiny schodzące w okolicach przełęczy Salang w Hindukuszu w Afganistanie spowodowały śmierć co najmniej 172 osób. Było to kalendarium wydarzeń na 8 lutego.
Witam, na pewno wszyscy już wiedzą, że Radio Fama jest znane z wszelkiego rodzaju wpadek i temu podobne, a chciałbym tutaj zgłosić, że stream Radio Fama Wołomin leci w mono i to już chyba kilka miesięcy, w mono leci, że w jednym i drugim kanale jest to samo.
Słuchajcie, teraz sobie przypomniałem, że dwa dni temu sprawdzałem sobie stream Melo Radia Kielce i nie wiedzieć dlaczego na tym streamie Melo Radia Kielce jest Radio Fama Kielce. Chyba jakiś błąd.
Witam Was bardzo serdecznie Teraz przeszukując swoje nagrania Natrafiłem na coś, o czym, że tak powiem W zupełności zapomniałem Mianowicie, zapewne pamiętacie Radio Air Lublin Które nadawało w Lublinie na częstotliwości 87,9 Do pierwszego dnia świąt Wielkiej Nocy 2017 roku Radio Air Lublin była to rozgłośnia katolicka A w pierwszy dzień świąt Wielkiej Nocy Przekształciło się w kolejny oddział Radia Plus Lublin W związku z powyższym ma nagranie W związku z powyższym ma nagranie W związku z powyższym ma nagranie Przejście z Radia Air Lublin na Radio Plus Lublin Przejście odbyło się równo o północy I to przejście, co tu dużo mówić, było bardzo, bardzo nietypowe Za chwilę wrzucę tutaj właśnie to przejście Ono będzie dosyć troszkę długie Ale sami zobaczycie, dlaczego to przejście raczej było nietypowe Także czekajcie na mój kolejny post
Na twojej ząbkiem błyskasz się i słychać szczęki przy razach. Później nigdy nie będzie takiego lata. Wtedy nie będzie takiego lata. Wtedy nie będzie takiego lata. Wtedy nie będzie takiego lata. Wtedy nie będzie takiego lata. Wtedy nie będzie takiego lata. Wtedy nie będzie takiego lata. Wtedy nie będzie takiego lata. Wtedy nie będzie takiego lata. Wtedy nie będzie takiego lata. Wtedy nie będzie takiego lata. Wtedy nie będzie takiego lata. Dziękuję. Dziękuję. Dziękuję. Dziękuję.
Ja to nagranie mam, ono trwa prawie godziny, bo ja nagrywałem to od 23 aż do tego momentu właśnie, ale wiedziałem, żeby to trwało jak najkrócej.
Hmm, ciekawe, ciekawe co zakończyła się transmisja radia R, taki klimat, jakby pacjent umierał w szpitalu, coś mi się tak skojarzyło, jakby to radia R umarło właśnie, hmm, ciekawe, ciekawe.
No bo tak było. Bo jakby nie patrzeć, Radio R umarło. Ale powiem w ten sposób, że ja pierwszy... Nie, inaczej. To jest pierwsza stacja, która się pożegnała z słuchaczami w taki właśnie sposób.
Witam serdecznie. Mam pytanie do ludzi z okolic Opola. Czy ktoś może ma przejście z Radia Plus Opole na Radio Doxa? Dziękuję.
Wiesz co, ja powiem tak, sam tego szukałem, ale niestety tego nie mogłem nigdzie znaleźć, ale na YouTubie coś jest Radio Plus, Radio Doxa, ale nie wiem czy to będzie dokładnie to, ale raczej nie sądzę, bo gdzieś czytałem chyba na Radio Polska, że w momencie kiedy było przejście z Radia Plus Opole na Radio Plus Doxa, pół Radio Doxa, to był płacz jakby małego dziecka, a natomiast też była taka sytuacja, że Radio Plus Śląsk zmieniało nazwę na Radio Silesia podajże, to miałem gdzieś to takie nagranie, ale no niestety utraciłem je. To tam przejście... Przejście z Radia Plus Śląsk na Radio Silesia było takie dziwaczne, że od 23 do północy była sama muzyka bez jakichkolwiek dżingli, a dopiero o północy zagrało Radio Silesia.
No właśnie, też coś właśnie takiego pamiętam, że radio Doxa zaczęło płaczem dziecka, a radio Plus Opole skończyło piosenką zespołu Europe. Final Calm Down.