No i teraz to mam całkowicie popsute nowe wątki w śledzonych forach.
Otóż niepokazują mi się po mimo zaznaczenia opcji powiadom i pokaż w co nowego. Został utworzony wątek w kategorii Elten 16.01.2018, a mi nie wyskoczyło powiadomienie.
Witajcie! Informuję, że z chwilą premiery Eltena 2.2 w wersji beta 15, beta 14 nie będzie prawidłowo działać, nie będą działały fora. Wynika to z przebudowy systemu cachowania na potrzebę wprowadzenia propozycji reakcji na wpisy. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
sytuacja dosłownie z przedchwili. Jednym słowem elten zwariował, co sekundę zaczoł kukać, i oznajmiać w jakiejś dziwnej kolejności godziny, jakby zegar się sam co sekundę przestawiał, albo potrafił się zaciąć i oznajmiać w kółko jedną i tą samą godzinę, która była niezgodna, nie rozumiem co to w ogóle miało być.
Ja może nie powinienem tutaj, bo miałem identyczny problem, tylko na stabilce, ale skoro tutaj się wpisaliście to ja też się wpiszę, ale u mnie problem dotyczył stabilki.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Elten 2.2 Beta 15 już jest. Co prawda początkowo planowałem dla niej nieco więcej, ale postanowiłem ostatecznie część planowanych zmian przerzucić na nowsze wersje. Przede wszystkim zatem mamy tu poprawki błędów przeróżnych, głównie związanych z plikami. :)
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
łaśnie i jak tam sprawa z resetacją hasła. Bo o ile jak sobie siedzę na oknach jakichś i ne restartuję sprzętu co chwilę to to znikomym problemem jestr, ale jak pragnąłym użyć czegoś innego niż Windows no to....
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
I propnuję rozwiazać problem z klcuzami o którym ci mówiłem jeśli oczywiście nie został rozwiązany, chodzi o to, że po zmianie hasła na sprzętach z zapisanym hasłem dalej można się logować.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
I dalej tym razem na nowej becie, którą miałem raptem pięć minut nie mogę tworzyć wpisów ani wiadomości, bo przy wysyłaniu pojawia się błąd- po prostu błąd i tyle. Oczywiście nic się nie dodaje. Mam jak zawsze Windowsa 7 64 bit.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
This site uses cookies to enhance your experience.