Siema. Ja powrócę do tematu unicode. Dobrze, że o tym wspomniałeś. Teraz jak widać wsio działa jak trza. Nie pamiętam, czy to po powiedzmy reinstalacji windy tego nie ustawiłem, a tymbardziej jak było przed. Najważniejsze, że działa tak jak chciałem.
Mam wrażenie, że reset hasła nie działa, generuję sobie tą jednorazówkę, loguje mnie, tam jeszcze po drodze jest bład, że jak się zahaczy autologowanie to jest błąd o niemożności uwierzytelnienia, ale... DO czego zmierzam, pole zmiany oczekuje ode mnie starego haslą, którego nie pamiętam i jestem w kropce.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Już zrobiłem tyle testów, że bardzo wątpliwe żeby to był bląd po mojej stronie. Dobrze, że ten generator jeszcze pozwala mi się zalogować. :D, a może jakieś dane trzebaby usunąć. hmmm %appdata%.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Elten wciąż ma problem z agentem, wystąpił nie oczekiwany błąd, coraz częściej mi się to zdaża i ten dźwięk się nonstop w tedy odtwarza, który drażni, wystąpił to OK, ale nie dało by się może dodać ustawienia żeby ten dźwięk nie dźwięczył?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Jest problem z powiadomieniami o nowych wątkach w śledzonych forach. Owszem dziala to, ale po wciśnięciu co nowego to pojawiają się też te stare wątki dawno utworzone tylko z nowymi postami.
Pod czas zmiany chasla^ undefined method `urlenc' for nil:NilClass Section058:111:in `main'Section058:106:in `loop'Section058:130:in `main'Section058:99:in `loop'Section058:138:in `main'Section070:28Section070:26:in `loop'Section070:32
Żywek napisał/a: Te nowe posty na śledzonych forach to sobie możesz wyłączyć w ustawieniach conowego
Nie, ja mam wyłączone wyłączyłem sobie wcześniej, a mimo tego pokazują się. Nie, ja mam wyłączone wyłączyłem sobie wcześniej, a mimo tego pokazują się. Nie, ja mam wyłączone wyłączyłem sobie wcześniej, a mimo tego pokazują się. Nie, ja mam wyłączone wyłączyłem sobie wcześniej, a mimo tego pokazują się. Nie, ja mam wyłączone wyłączyłem sobie wcześniej, a mimo tego pokazują się.
Witam. Ja osobiście nie umiem się przyzwyczaić do pod menu nawigacja, wydaje mi się one bezsensowne i tylko wydłuża czas przejścia do ostatniego wpisu. Ja bym na twoim miejscu wrócił do starego menu, czyli wywalił podmenu nawigacja a w zamian za to dodał skruty pojedyńczych liter dla każdego elementu na przykład przejdź do ostatniego wpisu skrut o albo przejdź do najnowszego wpisu skrót n. W ten sposób naciskam sobie szybko lewy alt a potem literę n żeby przejść do pierwszego najnowszego wpisu w wątku, prawda że łatwiej?