Mam taki sam problem: Elten server (elten-net.eu at address 127.0.0.1) has returned unknown code: Request: GET /status Server Response: access denied NULL Pointer Given Please contact Elten Author via Internet Website (https://elten-net.eu) or via E-mail (dawidpieper@o2.pl).
Ja mam tosamo super przywitanie przez eltena. --------------------------- Elten --------------------------- Elten server (elten-net.eu at address 127.0.0.1) has returned unknown code: Request: GET /status
Server Response: access denied NULL Pointer Given Please contact Elten Author via Internet Website (https://elten-net.eu) or via E-mail (dawidpieper@o2.pl). --------------------------- Ponów próbę Anuluj ---------------------------
Ja ponad to mam wrażenie, że to miwszystko wolniej chodzi. OK.. Procesor mi nie wyciąga pełnego taktowania, bo... COś się stało i nie umie przełączyć taktowania z tego co miał na zasilaniu bateryjnym przy sieciówce, nie mniej jednak... W poprzedniej wszystko jakby szybciej działało. MOże to takie moje chwilowe wrażenie, będę obserwował.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
A ja mogę jednak stwierdzić, że... z tym wolnym dzialaniem to jakaś chwilowa fanaberja. A bląd ze startem nie jest na tyle pważny żeby nie zupdatować. W ogóle coś się dziwnego dzieje z tymi aktualizacjami, bopotrafi powiedzieć, że jest owa wersja, ale jak się patrzy w co nowego to isza, dopiero f12 żeby zrestartować pmaga.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
W imieniu użytkownika Johnson zgłaszam problem po aktualizacji Eltena do bety 11. z kodowaniem. GUbi polskie litery wszędzie. W interfejsie, postach, nawet widziałęm to po remote. Zamiast społeczność jest spolecznosc.
WIem tyle, że został zaaktualizowany do fall creators update. Nietypowego nic nie zauważyłem, no poza błędem ze 127.0.0.1 przy starcie tak jak i u mnie.
Przyczyna błędu przy starcie już znana. Za pierwszym załadowaniem Elten nie dekoduje adresu IP z domeny serwera, więc szuka serwera pod adresem 127.0.0.1. Serwera oczywiście nie ma, więc łączy się z nieistniejącym gniazdem, w rezultacie dostaje access denied, a próa odczytu z gniazda wysyła radosne null. Problem poprawię w becie 12.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.