Longshoocie, Pajper pisał o tym --Cytat (pajper): I mamy nową betę, 10. Prócz masy poprawek tylko jedna widoczna zmiana. W menu użytkowników teraz jest opcja ostatnio zmienione awatary. Pozdrawiam, DP
Nie każdy avatar chce mi się dodać. Znaczy, nie każdy plik mp3. Przy niektórych wyskakuje mi opis błędu, przy niektórych tylko mówi mi, błąd. Natomias wav zawsze i każdy się dodaje. Aha, Dawidciu, bym zapomniała. Ptaszorki dalej sie nie ściszają przy przyciszeniu temaciku dźwiękowego.
przeklejam wpis hej wyskakuje mi błąd przy próbie ustawienia awatara. No such file or directory - C:\Users\krystian\Favorites\muza\012 Be\KÄKÄ-Hase - Nie mam na fejsie prod.mp3 Section065:203:in `size'Section065:203:in `avatar_set'Section049:370:in `main'Section049:363:in `loop'Section049:374:in `main'Section072:28Section072:26:in `loop'Section072:32
ps - nie wiem czy kiedyś tego nie zgłaszałem, tyle jest wpisów, że ciężko mi to znaleźć
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Po aktualizacji jak na razie wszystko w porządku po aktualizacji. Wiadomości tekstowe się naprawiły, fora też działają szybko. Co będzie dalej zobaczymy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ej, to błąd czy co? Utworzyłem wątek i jest Wybierz temat: Forum głosowe, prośba do wszystkich użytkowników z niego korzystających. . Autor: daszekmdn, wpisy: 1, nieprzeczytane: -1
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P