Inny poważny błąd. Nie napiszecie literki ń normalnie, już pracuję nad solucją. Lukaszenka, nie, to błąd, pracuję nad tym. Hryniek, chodzi o to, że z menu nawigacja opcja skoku do ostatniego wpisu skacze o pole za daleko.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Fora, przy tej liczbie zalogowanych, działają zdecydowanie szybciej. Ten wątek załadował się od razu, co jest miłym zaskoczeniem. U mnie nie potwierdził się błąd "skoku o pole za daleko" przy rzejściu do pierwszego nowego wpisu. Potwierdzam problem ń. Jest to zabawne, ale...
Julitko, problem nie dotyczy skoku do pierwszego nowego, a do ostatniego, z menu pod altem w sekcji nawigacji. :) To mój błąd, zapomniałem dopisać w kodzie dokładnie dwa znaki w jednym miejscu. Konkretnie -1
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Witam tak w ramach ciekawostki wczoraj zrobiłem aktualizację do najnowszej bety eltena i jak dzisiaj włączyłem komputer i chciałem otworzyć eltena to pojawiło mi się uwaga! jedynie tylko 44 okienka error.
W sumie co do tego, że póki co dając obcje przejdź do ostatniego wpisu, przenosi do twoja odpowiedź aż tak mi nie przeszkadza, bo cofne sie raz shift tab i jest ok. Ale z literką ni są rzeczywiście jaja.
Wysłałem raport o błędzie bo przy pisaniu coś się zbugowało, jakoś źle coś wcisnąłem. Po przywróceniu Eltena z kilkugodzinnej bezczynności pod F3, wejściu na forum niestety nie pokazały mi się nowe i musiałem wyjść w ogóle z menu forów i wrócić na nie. Mogło by się po tym ESC jednak zapytywać bo byłem w wątku jakimś etc i po prostu tak jak by nie odświerzało się, gdy po nim chodzimy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Podczas wchodzenia w forum wyskoczyło undefined method `each' for nil:NilClass Section057:64:in `groupsmain'Section057:15:in `main'Section071:28Section071:26:in `loop'Section071:32