Miałem dokładnie tom samom sytułacje przedchfilą. musiałem wywalić Eltena z roamingu, i jeszcze raz zainstalować.. i nie da się zalogować na stronie Eltena. wyskakóje błędny login lub hassło. co ciekawe, przez apke logóje bez problemu.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
A mnie się nic nie wiesza i nie mrozi. Czasem tylko jakby chwilę dłużej się ładowało, ale to raczej nie z winy samego programu. I klawiatura prawie nie zjada liter.
Nie wiem, być może tak... Mi tam jakoś nie przeszkadza. Bardziej mnie wnerwiają migające ikonki w trayu w Creators update i z tym już za dużo to nie zrobię.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
A mi przy próbie założenia bloga wyskakuje coś takiego. wrong number of arguments(0 for 1) Section036:184:in `simplequestion'Section036:184:in `main'Section071:28Section071:26:in `loop'Section071:32
Raport odebrałem, problem już zlokalizowałem. Poprawka będzie w następnej becie, która już naprawdę niebawem. --Cytat (lukaszenka: A mi przy próbie założenia bloga wyskakuje coś takiego. wrong number of arguments(0 for 1) Section036:184:in `simplequestion'Section036:184:in `main'Section071:28Section071:26:in `loop'Section071:32 --Koniec Cytatu
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.