Już jestem na becie 2.7 i dała się zainstalować bez problemów.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A więc kolejny błąd bety eltena. No such file or directory - F:\muzyka i nietylko\muza\mieszanka\muzyczny zastrzyk KaĹ›ki\otto von schirack\05-otto_von_schirach-geliatin_fixation.mp3 Section064:203:in `size'Section064:203:in `avatar_set'Section048:370:in `main'Section048:363:in `loop'Section048:374:in `main'Section071:28Section071:26:in `loop'Section071:32
Witam. Czekam na odpowiedz odnosnie unicode w programie. Bez dodawania wsparcia unicode trudno bedzie zrobic wsparcie rosyjskiego. Plus, chcial bym, jednak, pisac z diakrytykami.
Witajcie! Dokonałem na forum w propozycjach wielkiej kasacji wpisów. O co chodzi? Nie ma sensu pisanie w wątkach o propozycjach tekstów typu popieram, jestem za. One powstają dla sensownej dyskusji. Powiem wam szczerze, dla mnie priorytetami przy wyborze funkcji jest ich, moim zdaniem, przydatność, prostota wprowadzenia. Z pewnością nie liczba osób piszących popieram, bo wiele osób popiera niemal każdą propozycję od góry do dołu. Jeśli chcecie wyrazić swoje poparcie propozycji, uzasadnijcie je. Wtedy to ma sens. Dziękuję, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.