TO jest zwiecha totalna, i jkoś nigdy nikomu się nie chciało w to zajrzeć, móię również o sobie. Coś tam bym pewnie ogarnął, ale nie bardzo pewnie bym wiedział gdzie co zmienić z analizy kodu. Nie umiem jakoś czytać cudzych rzeczy szczególnie w języku, który średnio czaję.
tak jak dalej istnieje problem z f3 i automatyczną minimalizacją tj. jak ustawienie jest włączone i nie zdziwię się jak po prostu wtedy obie funkcje działają i bezpodstawnie mnożą mi eltentray.bin, ppo powrocie do klasycznego ustawienia tj bez autominimalizacji pod alt+tab problem nie występuje.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
HMMM, za samo pobranie filmów z youtube odpowiada biblioteka youtube-dl. W Eltenie 2.04, w zasadzie w każdym Eltenie od bety 50 chyba, mamy tą bibliotekę w wersji z 13 maja. Widzę, że w między czasie kilka aktualizacji wydanych było. Ostatnia wczoraj, 27 sierpnia. Dołączę do Eltena następnego bibliotekę w tej najnowszej wersji, może to rozwiąże problem. Bo to wygląda na błąd po stronie youtube-dl, nie zaś Eltena, skoro Elten listuje wyniki wyszukiwania.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Na 2 pc mam problem z Eltenem. Na początku mówi unable find file cośtam .tmp a później że nie może połączyć się z serwerem. Może jakiś port nie odpowiada albo coś? Elten z wersji portable któa działa mi tutaj bez zarzutów.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P