Pajper wczoraj czat zacinał się, czasami nie reagował na komendy.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Dzisiaj czat się nie zacina, ale często pojawia się błąd undefined method `size' for nil:NilClass Section056:825:in `curupdate'Section056:257:in `update'Section056:48:in `update'Section028:60:in `main'Section028:58:in `loop'Section028:134:in `main'Section059:25Section059:23:in `loop'Section059:29
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Chciałbym tu zgłosić, że po instalacji syntezatora mowy lub bo reinstalacji kiedy sie uruchomi eltena, wuwczas jeśli mam np agatke, wuwczas mi np na espika samoczynnie przeskakóje.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Pierwsze co zgłaszasz Łukasz to raczej ne jest problem, po reinstalacji syntezatora i zmienia się domyślny bsyntezator, a i zapewnie jakiś ID i tak dobrze moim zdaniem, ,że zostało o to zadbane i że elten po prostu nie zaniemówił
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
I mamy betę 72 z poprawką dla chata, poprawkami w systemu tłumacza, zaktualizowanym słownikiem dla języka niemieckiego i kilkoma zmianami w api. PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Nie ma api do streamingu żadnego. To trzeba pobrać, żeby odtworzyć, innej możliwości po prostu nie odnalazłem niestety. A pobiera się ich kilka na raz, żeby usprawnić przeglądania, jak się zjedzie na następny na liście, już będzie pobrany. Z resztą, jak pisałem, można to yłączyć w ustawieniach interfejsu. Wtedy pobierze się tylko ten film, na którym damy enter. Ale lojalnie uprzedzam, wolniej youtube będzie wtedy działać. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
na hacie strasznie gubi litery. i mam propozycje, aby można było zmienić synteze na odczyt tekstu, bo czasami jeśli coś piszemy, to niestety nieodczytóje. no i jakiś skrut do ostatniej wiadomości na chacie.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Problem z chatem jest taki, że nawet, jak nie jest ukryty, to nie zawsze to wszystko czyta, nie bardzo wiem, od czego to zależy. Pomijając już to, że na razie nie jest możliwe pisanie na chacie w normalnym tempie. :(
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
U mnie w ogóle youtube nie działa sądzę że to jest mój wolny internet, ale jest tylko łączenie z serwerem poczym po minucie następuje zwyczajny komunikat klawisz alt otwiera menu i to wszędzie się tak dzieje.
Zapomniałem napisać o poprawce jednego błędu. W zasadzie, przeglądałem archiwa betatestów i znalazłem to zgłoszenie. Jest z bety oznaczonej numerkiem 15, Eltena 1.0, z 15 sierpnia 2014. Przeoczyłem je chyba albo wyleciało mi z głowy. A potem nikt chyba nie zgłaszał. W każdym razie, od tej bety problem był, był i był. :) Dobra, dość tych tajemnic. ALT+F4 już powinno działać, jak należy. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine