Tak mi się fajnie pisalo na blogu, pisało i... undefined method `status' for nil:NilClass Section054:266:in `update'Section054:48:in `update'Section022:418:in `main'Section022:417:in `loop'Section022:479:in `main'Section056:25Section056:23:in `loop'Section056:29
Prawdopodobnie wystąpiło przy wciśnięciu backspace przy poprawkach. Niestety wszystko póki co stracone.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
ja mam uwage taką żeby przy tytule wątku zmienić kolejność podawania informacji o autorze i ilości wpisów jak to jest w klango na przykład tytuł wątku, autor, liczba postów, data.
Nie można uruchoić żadnego z programów. Mówi: błąd.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Dobry wieczór ja tylko z pytaniem: Czy tak powinno być, że gdy na czyimś blogu nie ma wpisów i tam da się enter to mnie przekierowuje do tworzenia nowego wpisu?
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Jeśli zawiedzie, zrób tak: Zaktualizauj, wejdź do %appdata%\elten\bin\elten\elten.ini I dopisz na samym końcu w nowej linijce Portable=1 I wtedy spróbuj. Jak to nie zadziała, nie mam pomysłu.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Dobra- wszystko ustawiło się elegandzko i pod tym względem jest już cacy. Jednak Elten działa wyraźnie wolniej i nie zawsze reaguje na wpisane litery. To tak na początek.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.