EltenLink

Elten 2 - betatesty

Wróć do Archiwum Eltena

#441 Milena132

Witam, mam propozycję: Czy byłaby możliwość pokazywania się powiadomień na starcie Eltena, kto dodał mnie
do kontaktów? Ciężko tak jest napisać do kogoś: "Ej, dodałem Cię do kontaktów", nie prawda?
Z góry dziękuję
Nowy użytkownik
Milena132

2017-05-18 07:27

#442 daszekmdn

No, Mileno, dzień dobry! :) Powpieram owy pomysł, bardzo by się przydało, bo nie każdy patrzy na listę.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2017-05-18 07:28

#443 daszekmdn

Dzień dybry, wpadłem na jeszcze jeden pomysł na funkcję, której Klango nie posiadało.
Co znów takiego?
Chodzi o odpowiedzi na komentarze na blogach, bo jest tak że jak ktoś napisze to autor wie, a jak autor
lub for example inny napisze, to osoba pisząca komentarz nie wie, że ktoś na niego odpisał, też mogło
być to w jakimś co nowego czy coś.

2017-05-18 08:31

#444 Milena132

Witam, to jeszcze raz ja. Mam bardzo ciekawy problem. Utworzyłam sobie bloga, dodałam wpis, ale po jego wysłaniu
okazało się, że jest błąd w tytule wpisu. Problem polega na tym, iż nie mogę go ani zedytować ani usunąć,
jakbym nie miała w pełni dostępu do bloga.

2017-05-18 09:26

#445 thx3000 Konto zarchiwizowane

Część.
Zalogowałem się i piszę ten wpis z jakiegoś dziwnego accounta, założonego w 2014 sam nie wiem po co,
ale później służyło mi do testów.
Jako że to do testów, to stworzyłem bloga aby sprawdzić czy mam tak samo jak Milena, i... mam to samo!
Co ciekawe, jest tak tylko z pierwszym wpisem. Utworzyłem drugi i mogę normalnie w pełni nim zarzązać
:3
Czesc i wracam na normalne konto :)

2017-05-18 09:28

#446 Milena132

To mój kolejny wpis, gdyż jestem na etapie testowania Eltena pod różnymi kontami. Na tapecie nadal blogi.
Ciekawostka: pokazuje mi się w "co nowego" ostatnie wpisy w śledzonych blogach. Ani tego usunąć ani nic
się z tym nie da zrobić.
Zarówno jak nacisnę enter i o dziwo lewy alt, pojawiają mi się nowe wpisy, ale... Nie mogę ich przeczytać.
Po wejściu w każdy z nich pojawia się ni stąd ni zowąd pole do wpisania komentarza. A gdzie tekst?

2017-05-18 09:47

#447 daszekmdn

Wypijmy za błędy, za błędy na góże, niech wyjdą na dobre, zmęczonej naturze... Czy jakoś tak.
I tym oto akcentem witam was któryź raz w dniu dzisiejszym.
Testuję sobie z Mileną, różne opcje programu, których nie testowałem bo nie chciało mi się jakoś nigdy przykładać do tego uwagi, działa sobie, ma błędy, to niech sobie działa, takie miałem zdanie, w w wakacje 2015 czy 2016 aktywnie testowałem wszystko czasem wraz z Hryńkiem, no może prawie wszystko, a później jakoś mi się odechciało.
Postanowiłem sprawdzić ową rzecz z blogami, Milena dodała testowy wpis na swoim blogu, który obserwuję i u mnie jeszcze lepsza sytuacja. Nie ma nic nowego :)
Cóż, wydawało mi się że program bardzo jest teraz stabilny ale jednak się tak tylko wydawało. A co z
rejestracją kont i błędem łączenia się z bazą danych, działa to teraz? Od razu mówię, że nikogo nie popędzam,
ale zgłaszam błędy jeżeli je wykryję.
Pozdrawiam.

2017-05-18 09:53

#448 Milena132

Aha, i komentrze do tych nieprzeczytywalnych blogów równie się nie dodają, bo.. "Błąd bazy dnyh"

2017-05-18 09:54

#449 Milena132

Witam, tak sobie siedząc irozmyślają, powstała w mojej głowie kolejna propozycja. Fajnie by było, gdyby
w kontaktach przy użytkowniku była informacja, jeśli jest zalogowany, że jest on-line. To rozwiązanie byłoby
pomocne dla łatwiejszego kontaktu z użytkownikami.

2017-05-18 10:19

#450 pajper

Hej hej!
Po pierwsze, Daszku, rozróżnijmy dwie rzeczy.
A raczej trzy odnośnie stabilności.
Błędy się zdarzają, stabilny program t oużywalny, nie taki, w którym czasem coś wyskoczy.
Poza tym, sprawdziłem zgłaszane błędy.
Zdecydowana większość dotyczy tylko wersji beta, które z natury są stabilne.
Już się poprawia, a propozycję doceniam, można wprowadzić kiedyś. :)
Pozdrawiam,
DP

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2017-05-18 14:21

#451 daszekmdn

Wiem, wiem.

2017-05-18 20:06

#452 daszekmdn

Co nowego mi nie działa chyba bo nie mówiło o nowych wpisach tego wątku.

2017-05-18 20:08

#453 pajper

Ehhh, znowu...
Dobra, poprawi się.
PZDR
DP

#StandWithUkraine

2017-05-18 20:14

#454 daszekmdn

Znaczy, o tym że napisałeś wpis mnię powiadomiło jak w trayu było, ale teraz jak dałem f10 to milczy.

2017-05-18 21:04

#455 daszekmdn

Jest znów tytuł wątku treść watku na forum głosowym

2017-05-18 21:36

#456 gadaczka

Nie działa funkcja powiadomień o nowościach.

Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
2017-05-21 08:35

#457 pajper

Chciałem wczoraj, to znaczy, w niedzielę wydać nową betę, ale nie zdążyłem, za co przepraszam.
Ale będzie na dniach. :)
PZDR
DP

#StandWithUkraine

2017-05-22 00:16

#458 pates

A będą jakieś nowości?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2017-05-22 12:45

#459 Celtic1002

Pozwolę sobie odpowiedzieć. Nie, poprawki. :) Nowości niedawno co były, trzeba je dopracować, żeby mogły
być kolejne. Myślę, że Dawid się ze mną zgodzi. :)

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2017-05-22 13:45

#460 pajper

Potwierdzam, potwierdzam.
PZDR
DP

#StandWithUkraine

2017-05-22 17:06