Elten 2 - betatesty
Wróć do Archiwum Eltena#3201 pajper
@łowca_androidów
Że jest zbyt dużo powiadomień, by je odczytać, tj. ponad 10.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#3202 pajper
Albo tak, jak mówi Daszek, to też.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#3203 DJGraco
Yyyyyyy, a ja niemam powiadomienia o becie 50.
#3204 Lowca_Androidow
Pajper, coś się nie zgadza, bo pierwszym razem jak miałem ten dźwięk to nie miałem nic, żadnych powiadomień, ani nowych wiadomości, ani wzmianek, a i też wówczas sprawdziłem czy są dostępne nowe wersje programu bo przyszło mi do głowy, że to może oznaczać nową wersję beta, ale nie byłożadnej nowej wersji dostępnej. Ale dzięki za odpowiedź.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#3205 lukaszenka
Bardzo dziwnie jest odczytywana lista programów dostępnych do zainstalowania to znaczy pod pierwszym elementem jest odczytywane wszystko, a jak idziemy strzałką w dół to jest cisza.
#3206 lukasz1993258
Wnajnowszej becie nie da się zainstalować programów.
a oto błąd:
No such file to load -- temp/
Section023:68:in `require'Section023:68:in `install'Section023:52:in `main'Section023:40:in `loop'Section023:59:in `main'Section080:51Section080:47:in `loop'Section080:55
#3207 zywek
Dobra, na nowszej becie faktycznie troszku zaczyna się mulić, ale jeszcze nie jest źle.
#3208 pates
przy komentowaniu wpisu na blogu pojawiło się takie coś
undefined method `bytesize' for Errno::ECONNREFUSED:Class
Section078:49:in `utf8'Section038:485:in `check'Section038:385:in `connect'Section073:64:in `connect'Section072:307:in `buffer_post'Section072:144:in `buffer'Section044:893:in `update'Section044:861:in `main'Section044:858:in `loop'Section044:868:in `main'Section080:51Section080:47:in `loop'Section080:55
#3209 lukasz1993258
Umnie działa.
#3210 Lowca_Androidow
No niestety, nowa beta również się muli i lapie zwiechy, teraz np. kliknąłem ten wątek i zaczęła grać muzyczka, oczekiwanie na połączenie, teraz piszę ten post, a muzyczka nadal gra hehe
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#3211 Lowca_Androidow
No i mimo iż połączenie nastąpiło, post napisałem, wysłałem, a muzyczka nadal gra hehe
To jest taka sama muzyczka jak przy wysyłaniu załączników czy wgrywaniu na serwer plików.
#3212 lukasz1993258
Ludzieee, przepraszam za oftop, ale zróbcie coś z tymi sygnaturami.
#3213 Paulinux
Tylko jedna wiadomość, a komunikat przepiękny
Nowe wiadomości (528152)
#3214 Lowca_Androidow
Tak, tak, to powinno być zrobione i to już dawno, ale to powinno być zrobione odgórnie, powinna być ograniczona ilość znaków. długo nie miałem wielkiej sygnatury, ale tutaj całe wiersze dają do sygnatur, jak inaczej wpłynąć na to, aby została wprowadzona ograniczona ilość znaków dla sygnatury?
#3215 zywek
Escape ni anuluje łączenia z serwerem, gdy ma się odezwać zegar.
#3216 misiek
Dobra- może faktyczniej Elten działa troszkę wolniej, ale napewno nie wolniej niż stabilka. Żadnych typowych zwiech czy muzyczki w tle nie uświadczyłem.
#3217 daszekmdn
Mruczenie po długim ładowaniu mi się nie wyłącza :D.
#3218 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
Jest szypciej, ale dalej lagi są, ale małe.
#3219 Paulinux
Słucham sobie wpisu głosowego na blogu aż tu pokazuje mi się okienko za okienkiem z częstotliwością raz na 3 sekundy:
Wystąpił nieoczekiwany błąd agenta programu Elten. Czy chcesz przesłać raport o tym zdarzeniu? Przesłanie raportu może zdecydowanie ułatwić rozwiązanie problemu.: Nie
Nie byłam w stanie przesłać automatem, bo co chciałam wysłać, to pokazywało się nowe
#3220 misiek
Tak- przed chwilą elten sypał błędami po wejściu na forum, jak i nawet po restarcie. Dopiero pomogło przerwanie aplikacji i ponowne uruchomienie.